Horoscopul lunii noiembrie 2020 pentru fiecare zodie in parte: decizii importante si furtuni amoroase

1
De Cristina Tudor
1 nov. 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020 este marcat de refacerea conjunctiei Jupiter-Pluton in Capricorn, care incheie seria de trei conjunctii cu efecte profunde ce au avut ecou si inca au pentru intreg anul 2020.

Asadar este o luna in care vom pune in practica lectiile trecutului si vom lua decizii care vor avea urmari radicale, fie in bine, fie in rau, fiind necesar sa cantarim atent tot ceea ce facem. Este o luna cu un dinamism aparte, o perioada a unor transformari majore, marcata de imprevizibil, dar si de puterea noastra de control asupra evenimentelor cu care ne confruntam.

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Berbec

Chiar daca nu o vei resimti ca fiind o luna usoara, totusi vei avea multe motive de bucurie, caci astrele te sustin in tot ceea ce faci.

Comunicarea va fi mai buna, reusind sa transmiti mai clar si cu calm mesajele celorlalti, prin urmare atat relatiile colegiale, cat si cele de cuplu si familie se pot imbunatati.

In ceea ce priveste planul financiar, inca mai sunt hopuri de trecut, dar cu o buna organizare a bugetului si incercand evitarea cheltuielilor inutile nu veti mai simti ca banii reprezinta un subiect acut.

Dupa 15 noiembrie, astrele va aduc energie si vitalitate, pofta de viata, asadar va veti simti mai optimisti, mai puternici si mai increzatori in propriile visuri.

Horoscopul lunii noiembrie 2020: Taur

Pentru nativii Taur, luna noiembrie este destul de dificila. Lucruruile par ca se misca lent, apar tot soiul de obstacole si nepotriviri, astfel incat nativii se pot simti chiar obositi.

Pe plan sentimental, in caeasta luna este foarte importanta comunicarea. Nativii Taur pot descoperi ca s-au schimbat, ca au alte prioritati si nevoi de la relatia lor intima si de la familie, dar totodata nu trebuie sa uite sa priveasca si spre aportul pe care ei il aduc in cuplu. Unii nativi pot lua decizia despartirii, iar altii, celibatari, pot constata ca persoaele de care sunt atrase nu sunt potrivite pentru modul in care ei contureaza viata in doi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.