Horoscopul saptamanii 7-13 septembrie. Vei castiga mai multi bani si vei cuceri datorita farmecului personal sporit

1
De Cristina Tudor
7 sept. 2020

Luna intra in Gemeni, daruindu-ne oportunitati creative si un farmec personal de invidiat, care ne va ajuta sa ne atingem obiectivele.

Acest aspect influenteaza pozitiv toate zodiile, asa ca in cazul in care vrei sa incepi un proiect nou sau sa cuceresti o persoana speciala, acum e momentul potrivit. Un alt aspect important: Soarele formeaza un unghi cu Jupiter miercuri, ajutandu-ne sa profitam de oportunitati financiare. E posibil sa gasim moduri de a castiga mai multi bani sau chiar sa recuperam niste bani pe care ii credeam pierduti. Vineri, Luna intra in Rac si ne face mai afectuosi si mai rabdatori cu cei din jur – vom fi dispusi sa petrecem mai mult timp cu familia.

Iata cum va arata saptamana ta, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

O crestere a increderii de sine si a entuziasmului face din aceasta saptamana un moment ideal pentru a incepe noi proiecte. Te vei simti suficient de puternic si curajos pentru a prelua initiativa si a pune lucrurile in miscare. Acesta este un moment bun pentru a impresiona pe cineva, in special un superior la locul de munca sau pe cineva special din viata ta privata. Cresterea dorintei sexuale se potriveste la fix cu carisma si farmecul magnetic pe care le vei experimenta.

Taur

Saptamana asta iti aduce optimism, noroc si fericire. Acesta este un moment ideal pentru a incepe noi proiecte si a-ti atinge obiectivele. Este un moment de crestere materiala si spirituala, cu oportunitati de a-ti creste castigurile obisnuite. De asemenea, ai putea sa-ti extinzi orizontul prin educatie suplimentara sau calatorii.

Weekendul aduce o sensibilitate sporita fata de mediul tau si empatie fata de ceilalti. Vei dobandi o intelegere mai profunda si mai larga a locului tau in lume.

Gemeni

De luni pana miercuri, comunicarea imbunatatita si abilitatile sociale fac din saptamana aceasta un moment excelent pentru a-ti face prieteni noi si pentru a iesi la intalniri. Arata-ti aprecierea fata de cineva printr-un cadou sau orice alta manifestare de dragoste. Ai putea primi un compliment, o scrisoare, o invitatie, un cadou sau chiar niste bani. Orice abilitati artistice si creative ar trebui puse in valoare zilele acestea. Spre sfarsitul saptamanii vei acorda mai multa atentie casei tale, sentimentelor, emotiilor si relatiilor stranse, in special celor cu femei.

Rac

Vei avea parte de fericire si optimism, acum cand lucrurile bune par sa vina mai usor in viata ta. Te vei simti sociabil si vei avea relatii bune cu cei dragi, precum si cu oamenii de la locul de munca si in activitatile de grup. Acesta este un moment bun pentru inceperea unei afaceri, studii, calatorii sau rezolvarea unor probleme juridice. S-ar putea sa fii mai interesat de spiritualitate, politica, probleme sociale si filozofie.

Leu

Farmecul personal sporit si un stil de comunicare lina iti aduc dragoste, prietenie si diplomatie. Ai puterea de a aduce oamenii impreuna si poti incuraja cooperarea. Acesta este un moment minunat pentru a gasi solutii pasnice si a sparge orice bariere in calea progresului. Cumpararea, vanzarea si negocierea beneficiaza de succes, iar tu vei iesi in castig. Acesta este si un moment bun pentru a cere favoruri.

Fecioara

Te vei simti optimist si te vei bucura de relatii calde si prietenoase cu toata lumea. Oportunitatile pot veni sub forma cresterii personale, spirituale si materiale. Sunt posibile castiguri financiare, ceea ce iti va creste nivelul de satisfactie si multumire. Evolutia personala poate veni prin intermediul studiilor si calatoriilor, orice iti poate deschide orizonturile.

In weekend te bucuri de intuitie, dar si de gandire rationala, asa ca poti „citi” cu usurinta printre randuri. Nu vei avea nicio dificultate in relatiile cu ceilalti.

Balanta

Saptamana aceasta aduce armonie in relatiile cu ceilalti. Vei fi prietenos si plin de viata, chiar daca esti o persoana timida. Acesta este momentul potrivit pentru a spune cuiva special ca il iubesti, pentru a-i cere o intalnire sau chiar pentru a vorbi despre o eventuala nunta. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a vorbi cu o persoana draga si pentru a aborda probleme sensibile, fara a provoca jena sau reactii defensive. Abilitatile tale creative sunt imbunatatite, in special cele in care iti folosesti mainile sau vocea.

Scorpion

Ai incredere in tine si te simti norocoasa. Este posibil sa faci o investitie avantajoasa sau sa profiti de o oportunitate pentru a-ti mari castigurile. Relatiile tale personale pot fi imbunatatite de atitudinea ta pozitiva si de stilul relaxat. Cresterea personala si spirituala poate veni prin studii, calatorii si aventuri.

In weekend, stabilitatea unei relatii de dragoste poate fi testata de evenimente neasteptate. O nevoie crescuta de libertate si entuziasm iti poate pune rabdarea la incercare in ceea ce priveste unele defecte ale partenerului.

Sagetator

De luni pana miercuri, o influenta placuta si prietenoasa a planetelor iti ofera relaxare si momente frumoase. Socializarea ar trebui sa fie mai placuta, deoarece stresul este mai redus in aceasta perioada, iar relatiile tale sunt mai armonioase. O capacitate mai mare de a-ti exprima dragostea si afectiunea te ajuta in relatiile intime. Farmecul tau personal si abilitatile sociale fac din aceasta saptamana un moment ideal pentru a cere favoruri.

Capricorn

De luni pana miercuri, o crestere pozitiva a energiei emotionale si o atitudine mai deschisa iti aduc relatii armonioase cu prietenii si familia. Ar trebui sa te simti relaxat, lipsit de grijile obisnuite. Acesta este momentul perfect pentru a lua initiativa rezolvarii unor probleme recente in relatia de iubire. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a cere favoruri, deoarece altii te vor vedea ca pe o persoana echilibrata si de incredere.

Varsator

Vei avea o intuitie extraordinara: vei spune fraza potrivita la momentul potrivit. Sunt zile excelente pentru socializare, relatii de prietenie si iesit la intalniri. Farmecul sporit si abilitatile sociale te ajuta sa obtii tot ce doresti, asa ca cere ceea ti se cuvine. Weekendul iti aduce optimism, generozitate si noroc. Orice incepi acum se va concretiza in ceva de succes.

Pesti

De luni pana vineri ar trebui sa te simti optimist si sa te bucuri de relatii calde si prietenoase cu toata lumea. Oportunitatile pot veni sub forma cresterii personale, spirituale si materiale. Sunt posibile castiguri financiare, ceea ce iti aduce un sentiment de incredere si multumire. Evolutia personala poate veni prin studii si calatorii, orice iti „deschide” perspectiva asupra vietii.

Weekendul aduce dragoste, tandrete, armonie si prietenie. Ai o dispozitie buna, esti deschis si receptiv, iar asta te ajuta sa cuceresti.

Foto: Unsplash.com.