Horoscopul vibrational pentru urmatoarele 7 zile: cele 3 energii pe care invatam sa le folosim in favoarea noastra

1
De Cristina Tudor
23 apr. 2021

Fiecare zi poarta o energie aparte, venind incarcata cu oportunitati, dar si cu provocari.

Este de ajutor pentru noi sa stim care sunt energiile dominante ale acestor zile, pregatindu-ne astfel in fata vibratiilor ce urmeaza sa le intalnim si incercand totodata sa fim mai constienti de deciziile pe care le luam.

Horoscopul vibrational pentru urmatoarele 7 zile

Energie de impartit cu altii: comunicare si relatii

Una dintre cele mai importante vibratii ale acestei perioade se refera la conexiuni, iar accentul pica mai ales pe legaturile mai slabe, vechi si nesustinute in timp, sau pe cele noi, abia creeate.

Cu alte cuvinte, este indicat sa aprofudam relatiile pe care le avem cu cei din jur, iar in unele situatii sa hotaram daca mai pastram sau nu acea legatura sau prietenie. Oamenii se schimba, la fel si noi si valorile noastre, astfel ca este posibil sa simtim ca nu mai rezonam cu anumite persoane si ca agatarea intr-o legatura viitoare mai rau ne incurca decat sa ne faca bine.

Un alt aspect vizat este cel al modului in care comunicam. Este indicat sa ne transmitem mesajele clar, ordonat, cu diplomatie si neintarziat. Amanarile par a fi sanctionate de astre in aceasta perioada.

Asadar, daca aveti unele telefoane de dat, intalniri sau drumuri de realizat, nu le intarziati, ci incercati sa le onorati pe toate. O buna organizare a timpului va fi necesara.

Atentie si in ceea ce priveste sinceritatea mesajelor sau netransmiterea acestora, situatii importante atat la locul de munca, cat si in relatiile cu familia sau persoana iubita. Este important sa transmiteti mai departe ceea ce ganditi, ceea ce simtiti, ceea ce va nemultumeste, cu calm si totodata cu sinceritate. Doar asa ceilalti vor intelege mai bine cum se vad lucrurile prin ochii vostri si vor putea interveni pentru a face lucrurile mai bune.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.