13 ianuarie 2020. Cum te va afecta prima Luna Noua a anului 2021

1
De Cristina Tudor
13 ian. 2021

Universul dezgroapa pentru noi amintiri din trecut pentru a ne arata cat de mult am crescut si cat de puternici suntem.

Zodia Capricorn va gazdui prima Luna Noua a anului 2021 in noaptea dintre 12 si13 ianuarie. In aceasta perioada, astrele ne sfatuiesc sa privim la calatoria noastra din 2020. Luna Noua va dezgropa amintiri din ianuarie 2020 si ne va arata cat de mult am crescut.

2020 a fost un an plin de evenimente astrologice rare si puternice. Chiar daca a trecut, noi inca ne confruntam cu schimbarile pe care aceste momente le-au adus in vietile noastre. In timp ce 2021 va fi un an mai linistit, avem deja destul de multe de rezolvat de anul trecut.

Este timpul sa reflectam la cat de departe am ajuns

Este momentul sa ne gandim la tot ce am trait pana acum. La toate problemele la care am gasit rezolvare, la toate situatiile dificile pe care am reusit sa le depasim. La toti oamenii care ne-au ranit si pe care i-am iertat. Am invatat sa facem fata provocarilor, ne-am invatat lectiile si ne-am maturizat. Viata noastra este alta. Prioritatile noastre s-au schimbat in ultimele 12 luni.

Luna Noua reprezinta inceputul ciclului lunar si, prin urmare, este minunata pentru stabilirea unor noi intentii. Cu o mai buna cunoastere si o perspectiva superioara, de data aceasta Universul ne sfatuieste sa lasam ca intentiile sa vina din suflet.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.