Indemnul dupa care trebuie sa te ghidezi in ultimele doua luni ale anului 2019 in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
25 nov. 2019

Afla care este sfatul pe care ar trebui sa il iei in considerare in ultimele doua luni ale anului 2019 in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Esti pregatita pentru ultimele doua luni ale anului 2019?

Berbec – Nu te da batuta niciodata

Atunci cand esti ingramadit intr-un colt si totul pare a fi impotriva ta, pana intr-atat incat simti ca nu mai poti suporta asta nici macar inca un minut, nu te da batut niciodata, caci orice lucru are un loc si un timp al refluxului.

Taur – Nu iti pierde optimismul

Oriunde te indrepti, indiferent de vreme, adu cu tine intotdeuna stralucirea propriului tau soare.

Gemeni – Fii atenta la modul in care iti traiesti viata

Teme-te mai putin, spera mai mult; mananca mai putin, mesteca mai mult; vaieta-te mai putin, respira mai mult; vorbeste mai putin, spune mai mult; iubeste mai mult si toate lucrurile bune vor fi ale tale.

Rac – Nu iti pierde speranta

Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta.

Leu – Fii tu insuti

Puterea de a fi tu insuti intr-o lume care incearca in permanenta sa te schimbe este una din cele mai mari realizari din viata ta.

Fecioara – Accepta greselile facute

Este imposibil sa traiesti fara sa esuezi la ceva, decat daca traiesti atat de prudent incat mai bine n-ai fi trait deloc, caz in care, ai esuat din start.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.