Indemnuri dupa care sa te ghidezi in luna decembrie, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
27 nov. 2020

Afla care este sfatul pe care ar trebui sa il iei in considerare in ultima luna a anului 2020 in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Esti pregatita pentru ultima luna a anului 2020?

Berbec – Nu te da batuta indiferent de cat de dificil este momentul prin care treci

Mergi mai departe indiferent de cat de mari sunt obstacolele care stau in calea ta. O sa ai si vremuri grele, insa tine minte ca ele vor fi intotdeauna cele ce te vor trezi si astfel vei vedea lucrurile la care nu ai fost atenta pana atunci

Taur – Este momentul sa faci o schimbare in viata ta

Daca esti in cautarea unui final fericit si nu gasesti niciunul, poate ca este timpul sa incepi sa cauti un nou inceput. Nu mai tine cu dintii de trecut, acesta s-a intamplat. Mergi mai departe cu viatata, te asteapta lucruri minunate.

Gemeni – Ai incredere in visurile tale

Nu te da batuta, mergi in continuare pe acest drum pe care ai inceput. Ai incredere in tine, in puterea ta de a face fata obstacolelor si de a iti implini visurile. Daca vrei ca viata ta sa fie o poveste minunata, intelege ca tu esti autorul si in fiecare zi ai posibilitatea de a scrie o noua pagina.

Rac – Lupta pentru ceea ce iti doresti

Daca vrei sa ai ceva in viata, trebuie sa accepti si costurile care vin cu acest „ceva”. Majoritatea oamenilor isi doresc recompense fara sa isi asume si riscurile. Isi doresc victorie fara lupte. Nu poti avea o destinatie fara calatorie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com