Inspiratie pentru ZODII: Mantra care iti da putere in a doua jumatate a lunii februarie

1
De Cristina Tudor
13 feb. 2021

Sta in puterea noastra de a face fiecare zi mai frumoasa si mai buna.

Iata care este mantra zodiei tale pentru a doua jumatate a Lunii Iubirii: rosteste-o si o energie benefica iti va cuprinde destinul.

Mantrele sunt cuvinte puternice care trezesc curajul, actiunea si iubirea in fiecare dintre noi. Insa cum unele cuvinte inspira pe unii si lasa nepasatori pe altii, la fel si mantrele trebuie atent alese, pentru a fi cu adevarat potrivite. Lasa-te pe mana astrologilor si descopera mantra zodiei tale, care te inspira si iti da putere in a doua jumatate a lunii Februarie.

Berbec

In perioadele in care simti ca pierzi controlul, stresul poate pune stapanire pe gandurile si emotiile tale.

Mantra ta pentru ultimele saptamani ale lunii Februarie: „Accept ceea ce se intampla, las trecutul in urma si am incredere in viitor.”

Taur

Desi prezentul nu se arata a fi atat de dificil, totusi gandurile catre viitor pot provoca furtuni de nelinisti in sufletul unui Taur.

Mantra ta pentru aceasta perioada: „Aleg sa pasesc catre viitor cu zambetul pe buze si cu incredere ca totul va fi bine.”

mantra iubirii pentru fiecare zodieFoto: De la f_y_b/ shutterstock.com

Gemeni

Spiritul tau critic te poate indemna sa te invinovatesti pentru unele aspecte din viata ta, iar astfel de emotii nu fac decat sa iti ingreuneze situatia si sa aiba efect toxic asupra spiritului tau.

Mantra ta pentru aceasta perioada: „Ma iert si stiu ca aleg in fiecare clipa tot ceea ce cred ca este mai bun si mai potrivit pentru mine. Nu caut perfectiunea, ci traiesc cu bucurie si am curajul sa experimentez.”

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.