Interviu: Numerologul Corina Stratulat iti spune care sunt numerele magice din viata ta

1
De Teodora Tirca
12 feb. 2020

Am stat de vorba cu Corina Stratulat, numerolog si antrenor pentru destin, despre cele mai importante numere din viata noastra, despre cum ne afecteaza si cum ne pot ghida in viata.

Trebuie sa recunosc, numerologia nu este un domeniu pe care sa-l stapanesc, insa mi se pare fascinanta ideea ca cifrele si numerele care ne inconjoara nu sunt intamplatoare. Tocmai de aceea, am decis sa stau de vorba cu un specialist care sa poata oferi informatii relevante. Corina Stratulat este pasionata de domeniu, este numerolog profesionist si are multe lucruri interesante de dezvaluit. Daca esti interesata de numerologie, poti afla mai multe si de pe canalul ei de Youtube.

AndreeaRaicu.ro: Exista numere nefaste?

Corina Stratulat: Din punctul meu de vedere nu exista bine si rau, totul e asa cum e. Ar fi nefiresc sa incadram anumite cifre sau numere ca si numere nefaste, sa ne cream o imagine care ne sperie sau sa evitam sa experimentam ceva din aceasta cauza. Din punct de vedere numerologic fiecare cifra are o semnificatie calitativa si vibratie energetica.

AR: Care sunt numerele care impacteaza anul 2020 si cum anume?

CS: Cel mai mare impact in 2020 la nivel universal este explicat de cifrele 2 si 4. 2-ul semnifica emotie, energie feminina, LUNA, dualitate, antagonism, desavarsirea unitatii vazute ca intreg si atragerea contrariilor, relatie, comunicare. 2-ul ne transmite o dorinta de colaborare, armonie, tact, diplomatie.

Usor de inteles ca in 2020 orice activitate in echipa, in parteneriat va avea succes si ca individualismul trebuie lasat in plan secund. Se resimte nevoia de apartenenta la o comunitate cu obiective comune, nevoia de a ne conecta la cat mai multe persoane. La nivel de relatii, energia fiecaruia feminina se va resimti prin diverse reactii extreme.

Recomand tuturor cat mai des in decursul zilei intrebarea „Oare ce simt acum?”.

Cand apare cifra 4 ne transmite mesajul de certitudine, claritate, practicism, munca serioasa. Asa ca indiferent de activitatea pe care o ai, nu mai e cazul sa lasi lucrurile la nivel superficial, ti se cere seriozitate, munca asumata si finalizarea a ceea ce ai inceput. Este o perioada ideala pentru a da viata unui proiect construit pe baze solide, folosind sisteme, reguli si proceduri. Mare atentie cand apare un comportament rigid: foloseste-l in interesul proiectului, nu-l lasa sa te blocheze in cooperarea cu echipa.

4 este legat si de corpul fizic, ne transmite atentia pe starea de sanatate si cat de mult il pretuim. Fiind un an cu impact emotional, iti dai seama ca gestionarea incorecta a emotiilor tale se transforma in somatizarea diverselor afectiuni si chiar boli in corp. Activeaza-ti corpul prin miscare, prin exercitiile fizice de care are nevoie, respecta-l si te vei bucura de el.

AR: Cum ne influenteaza data nasterii?

CS: Numerologia ne ofera extrem de multe informatii prin interpretarea cifrelor din data de nastere. Intelegem structura unei persoane pe cele 9 sfere ale sale, cele 9 tipuri de inteligenta umana. Realizand matrita psiho-energo-informationala, vedem toate mecanismele de functionare ale omului, instinctele, reactiile, blocajele emotionale, anumite predispozitii etc. Si ceea ce intereseaza pe toata lumea, cifra destinului, care ne ghideaza catre destinul nostru, catre misiunea personala.

Aceasta informatie ne ajuta sa avem succes profesional, sa avem relatii armonioase si sa ne pastram sanatatea corpului.

AR: Exista numere norocoase? Cum le identificam?

CS: Putem considera ca si norocoase cifrele noastre din vibratia interioara si cifra destinului. De exemplu, pentru o persoana nascuta pe 2.3.1981, va avea vibratia interioara 2 si cifra destinului 6 (2+3+1+9+8+1=24, 2+4=6).

AR: Cum se calculeaza cifra destinului si ce semnificatie are?

CS: Cifra destinului se calculeaza prin adunarea tuturor cifrelor din data de nastere, si se reduce la o singura cifra. (exceptie numerele maestre). De exemplu, pentru o persoana nascuta pe data de 13.4.1976, calculul este 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4.

Cifra de destin 1

Persoanele care au acest destin sunt destul de usor remarcate in societate. Daca nu sunt, vor face tot posibilul sa iasa in evidenta cumva. Au o mare capacitate de conducere, de initiere a proiectelor, leadership-ul le este la indemana, tind catre individualism si de multe ori exprima unicitatea prin ceea ce fac. La nivel profesional sunt primii care ies in fata, care initiaza schimbarea, pot dezvolta rapid proiecte noi, sunt pioneri si chiar vizionari.

Nu se pot acomoda in activitati de rutina, cauta sa fie vazuti si de multe ori sunt catalogati drept egoisti. Cea mai mare pedeapsa pentru ei este sa aiba un sef pe care sa nu poata respecta si sa fie legati de birou cel putin 8h/zi.
Au o incredere naiva ca pot reusi in tot ce isi propun si ca toata lumea ii va urma.

Daca nu obtin rapid ce si-au propus, devin nerabdatori, lacomi si dominatori.

Cifra destinului 2

Persoana cu cifra de destin 2 este caracterizata de dorinta sa de a fi un partener bun, are o diplomatie desavarsita si mereu tine cont si de ceilalti in ceea ce face.Are capacitatea sa se adapteze rapid, este un bun mediator si isi doreste sa-i sustina pe ceilalti prin ceea ce este si face.

Anumite persoane isi pierd usor increderea si stima de sine, devin ezitante si oscilante si isi pot manifesta frica de singuratate, frica de a gresi si frica de schimbare.

ibratia 2 este caracterizata de energie feminina, care poate rezolva usor conflictele, este creativa si un coechipier nemaipomenit. Persoanele cu cifra destinului 2 se conecteaza usor la oameni si ii incurajeaza, ii sustin neconditionat. Ca si profesie se vor descurca foarte bine ca asistent, consultant, diplomat, consilier, director adjunct.

Cifra destinului 3

Persoana cu vibratia 3 este foarte distractiva, iubitoare de frumos, debordeaza de energie si aduce “lumina” acolo unde este. Pare mereu tanara si are o vitalitate deosebita.

Explorarea este foarte importanta pentru aceasta persoana, are nevoie sa culeaga noi informatii permanent, din cat mai multe domenii. Ii place mult sa comunice, sa construiasca legaturi cu cat mai multe persoane, are un spirit artistic si ii e usor sa fie “pe scena”. Riscul este sa se imprastie in foarte multe domenii si sa nu reuseasca sa finalizeze nimic, sau sa-si risipeasca energia pe activitati puerile.

Are frica de restrictii, de pierderea tineretii, de plictiseala si frica de a nu avea acces la informatie suficienta, de a nu ajunge la un nivel ridicat de cunoastere. Orice activitate in mijlocul „actiunii” ii da energie. Poate conecta usor persoane, poate gasi solutii rapid la orice problema, insa se si plictiseste rapid. Clar are nevoie de un job cu putina munca de birou.

Cifra destinului 4

Daca cifra ta de destin este 4 inseamna ca iti place organizarea, claritatea, iti plac procedurile, ordinea de orice fel si esti o persoana muncitoare, pe care ceilalti se pot baza. Esti persoana care da viata ideilor, care materializeaza, care da o forma lucrurilor si le umple cu continut. Iti place sa administrezi, sa gestionezi un proiect/afacere, si din punct de vedere profesional este perfect sa ai o astfel de activitate zilnica.

Persoana cu cifra de destin 4 este o persoana realista, traditionalista, practica si productiva. Cei dragi pot spune ca esti deseori fara chef de distractie, nu risti cam nimic si monotonia te caracterizeaza.

E important pentru tine sa ai claritate, sa vezi limitele si sa te ghidezi dupa acestea. Poti deveni destul de rigid si sa ai o viziune limitata daca lucrezi de unul singur. Ti se potriveste ca profesie: cercetator, om de stiinta, administrator, avocat, functionar, dezvoltator de afaceri.

Cifra destinului 5

Se spune ca persoanele cu cifra destinului 5 iubesc distractia, aventura, isi doresc sa-si exprime nonconformismul pe orice cale. Au nevoie sa-si exprime creativitatea liber, fara sabloane, fara limite, reguli sau proceduri. Se plictisesc atat de repede, incat nu pot rezista intr-un job de 8 ore zilnic daca nu fac ceva cu pasiune, unde sa se remarce, sa se exprime liber, sa iasa in fata. Persoana cu destinul 5 isi doreste mult schimbarea, este curajoasa, extrovertita si rebela.

Se poate transforma in “fiul ratacitor” daca nu-si impune limite si nu-si indeplineste scopurile. Persoanele cu cifra destinului 5 au o mare frica de batranete, de a nu cunoaste lumea, si mai ales, de plictiseala. Daca ai aceasta cifra de destin si activitatea ta nu-ti aduce multa bucurie si „joaca”, ar fi bine sa-ti gasesti macar un hobby. O sa te lovesti de frustare si dezamagire, chiar daca ai multe avantaje din acea activitate.

Cifra destinului 6

Ceea ce descrie rapid o persoana cu cifra destinului 6 este armonia si echilibrul. Este o persoana care protejeaza, care sustine, este un dascal, este responsabila si ocrotitoare, dar si geloasa. Iubeste traditiile de familie si este indreptata catre sanatate, are mare nevoie de stabilitate, de confortul familiei. Cel mai important scop in viata este sa-i sustina pe ceilalti, sa le asigure bunastarea, sa ocroteasca, sa iubeasca si sa primeasca iubire.

Poate sa sacrifice extrem de multe pentru asta. Ii este frica de a nu avea suficiente resurse financiare si dragoste si se comporta anxios in locurile noi. Este o persoana pretentioasa, ii place sa impuna reguli in familie si poate usor manifesta stari de gelozie.

Cifra destinului 7

Cei care au cifra destinului 7 par persoane introvertite, sunt foarte intelepte, rationale si au o viziune aparte, greu de inteles pentru cei din jur.

7 este si cifra spiritualitatii, persoanele cu aceasta energie au o profunzime pe care cei din jur nu prea o pricep. Nu-si exprima usor sentimentele, trairile, chiar se izoleaza de agitatia lumii daca pot. Au capacitatea de a ajuta si chiar tamadui. Persoana foarte talentata, care observa tot in jur, analizeaza detaliile, comtempla si vine cu perspective profunde asupra lucrurilor. Poate parea o persoana aroganta, pentru ca nu se implica foarte mult in viata sociala, desi se descurca foarte bine in public.

Ii place destul de mult polemica si nu renunta pana nu-si demonstreaza punctul de vedere, foarte bine studiat si documentat. In cazuri extreme, devine o persoana fanatica, dogmatica.
Fiind o persoana perfectionista, este greu de multumit.

Cifra destinului 8

Cand vorbim de persoana cu cifra destinului 8, neaparat vorbim de putere, pe toate planurile.
Are o capacitate foarte mare de a obtine ce isi propune, este determinata, are viziune, este un lider innascut, se remarca prin spiritul justitiar si se poate sacrifica pentru o cauza nobila. Patriotismul ii este natural.

Multe persoane cu cifra 8 se dezvolta in activitati pentru publicul larg, in actiuni umanitare si sunt capabile sa aduca valoare pentru mase mari de oameni, inclusiv politica.

Dorinta de a obtine bunuri materiale si bani nu le da pace si este o preocupare principala pentru aceste persoane. Ce-i drept, se pricep sa faca bani.

Au o dorinta puternica de control, iar aceasta se poate transforma in scopul lor principal in viata. Le este usor sa-si manifeste controlul si dominatia in toate aspectele din viata lor (cariera, afacere, familie, relatia de cuplu etc.) In situatiile pe care nu le pot controla, se vor razbuna fara scrupule.

Cifra destinului 9

9 este profesorul, profetul, este transformare continua. De obicei este persoana care ii inspira pe cei din jur, care ii ghideaza, care ii sustine si care se dedica oamenilor. Face multe actiuni umanitare, este cel care mereu se gandeste la binele suprem. Este visator si vindecator, permanent cauta solutii sa transforme totul in mai bine, in acea lume ideala in care exista armonie pe toate planurile. Ca profesie, foarte multe persoane cu cifra destinului 9 sunt: medici, terapeuti, profesori, trainer, artist, consilier, consultant.

Ii este frica de restrictii de orice fel si are frica de a nu-si mai putea controla emotiile. Este o persoana elitista, smerita si care ofera dragoste neconditionata. Din dorinta de a face bine celorlalti, poate sa piarda din vedere propriul interes si propria bunastare. Pe langa acestea, in numerologie exista si cateva numere maestre (11, 22,33,44), care se manifesta diferit si aduc cu sine provocari speciale.

AR: Data casatoriei poate avea un impact asupra relatiei de cuplu?

CS: Cu siguranta. Interpretand numerologic data cand se semneaza primul act de un cuplu putem intelege foarte multe despre evolutia relatiei lor, care este scopul si unde pot aparea provocari.

AR: Cifra destinului a doi parteneri de cuplu poate indica o anumita compatibilitate?

CS: Da, in relatie analizam atat compatibilitatea, cat si complementaritatea. Intelegem rapid de unde apar conflicte, ce ii poate impiedica sa aiba o relatie fericita si gasim si solutiile pe care le pot aplica astfel incat sa evolueze relatia. Folosim cifra de destin, vibratia interioara, vibratia exterioara si pentru o analiza profunda interpretam
matrita psiho-energo-informationala.

AR: Putem sti in ce an ne va merge mai bine in functie de data nasterii?

CS: Da, din numerologie intelegem fiecare etapa din viata noastra si ce este benefic sa facem intr-o anumita perioada de timp. Avem ciclurile de 7 ani si ciclurile de 9 ani.  Viata ofera posibilitatea de a produce diverse schimbari, dar numai in anumite perioade de timp si cu siguranta nu la intamplare. Sunt ani favorabili pentru a incepe un proiect nou sau pentru casatorie. Un numerolog ofera cu exactitate aceste informatii despre o persoana.

Numerologia este o stiinta veche, care ofera rapid informatii despre orice persoana. Ma bucur sa folosesc in activitatea mea de zi cu zi aceasta cunoastere si sa-i ajut pe cei care ajung la mine sa obtina claritate, solutii la provocari si o perspectiva noua in viata lor.

Foto: Arhiva personala