Iubita la care viseaza versus iubita de care are cu adevarat nevoie, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
18 sept. 2020

Ce cauta el cu adevarat intr-o relatie? Ceea ce vrea si ceea ce are nevoie pot fi lucruri foarte diferite!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul crede ca are nevoie de cineva de care sa fie mereu indragostit pana peste cap. Cand intalneste pentru prima data pe cineva, este atat de coplesit de sentimentele pasionale incat crede ca are nevoie de asta pe tot parcursul relatiei. In realitate, sentimentele sale fata de cineva vor creste si se vor schimba in timp, asa ca el are nevoie de o partenera care sa se poata schimba si poate evolua impreuna cu el. Berbecului ii place ideea de a avea pe cineva care sa-l entuziasmeze si care sa-i dea un motiv sa se trezeasca in fiecare dimineata.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul iubeste foarte profund si nu se teme sa-si lase adevaratele sentimente sa iasa la iveala atunci cand este alaturi de cineva care ii place foarte mult. Din acest motiv, el crede ca are nevoie de o iubita care sa-l iubeasca la fel de intens ca si el, cand de fapt el are nevoie de cineva care sa se mandreasca ca il are drept partener si care poate striga in gura mare acest lucru. El vrea pe cineva care se va stradui sa-i arate ca-l iubeste neconditionat. Sa stie ca-l iubeste este tot ce conteaza pentru el, insa nu neaparat si ce are nevoie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni crede ca are nevoie de o iubita care sa-l tina alert si care sa fie la fel de intensa si indragostita ca si el.

Pentru el o relatie trebuie sa fie plina de spontaneitate si surpriza. Desigur, o relatie presupune mult mai mult decat nebunia care vine odata cu faza de luna de miere, dar Geamanul nu va rezista in relatie astfel incat sa poata experimenta toate celelalte lucruri si are nevoie de asta in viata lui.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul crede ca trebuie sa o intalneasca pe EA. De fapt, ori de cate ori se intalneste cu cineva nou, se intreaba daca ar putea fi cineva cu care se vede pentru tot restul vietii…

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.