Jennifer Aniston s-a saturat ca oamenii sa presupuna ca a ales „cariera in locul copiilor”: „Ei nu stiu nimic despre starea mea medicala”

1
De Cristina Tudor
11 dec. 2021

Jennifer Aniston a condamnat faptul ca oamenii presupun ca a ales cariera in locul copiilor.

Actrita in varsta de 52 de ani a acordat un interviu pentru The Hollywood Reporter in care a vorbit despre viata sa personala si conceptiile gresite cu care se confrunta.

„Aveam obiceiul sa iau totul personal – zvonurile despre sarcina si presupunerile de tipul ‘a ales cariera in locul copiilor’”, a declarat vedeta, potrivit Daily Mail.

„E ceva de genul ‘Nu ai nicio idee ce se intampla cu mine din punct de vedere personal, medical, de ce nu pot avea copii, daca pot avea’. Ei nu stiu nimic”, a spus vedeta, adaugand ca astfel de speculatii o ranesc.

Jennifer a declarat pentru Vanity Fair in 2006, dupa despartirea de Brad Pitt, ca si-a dorit intotdeauna copii.

Lacey Rose, jurnalista Hollywood Reporter care i-a luat interviul, i-a amintit de o discutie cu Gloria Steinmen despre faptul ca valoarea femeilor este bazata pe faptul sunt casatorite sau nu sau daca au copii sau nu.

Aniston a declarat ca unele femei celebre, printre care Dolly Parton, au reusit sa scape de acest obicei de a fi definite de barbati sau copii.
Vedeta a mai spus ca exista un „dublu standard”, care este in avantajul barbatilor.

„Barbatii se pot casatori de cate ori doresc, se pot casatori cu femei mai tinere, de 20, 30 de ani. Femeilor nu li se permite acest lucru”, a declarat ea.

Starul din „Friends” a vorbit si despre relatia dificila cu mama sa, actrita Nancy Dow, care a murit in anul 2016.

„Am crescut in preajma unei persoane care s-a victimizat constant si nu mi-a placut acest lucru. Am stiut ca aceasta persoana mi-a dat un exemplu de cum nu imi doream sa devin, si nu voi deveni niciodata asa”, a spus ea.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.