Jupiter in Varsator: Pornim intr-o calatorie plina de schimbari si aventura pentru aproape un an

1
De Cristina Tudor
28 nov. 2020

Planeta abundentei si expansiunii este gata sa treaca in semnul Varsatorului in luna decembrie.

In ziua de 19 decembrie, Jupiter se muta din Capricorn in Varsator si va ramane aici in cea mai mare a anului 2021. Va parasi Varsatorul pe 13 mai, insa va reveni rapid la el, pe 28 iulie, iar pe 28 decembrie 2021 va parasi din nou Varsatorul. Sa vedem ce energii ne va trimite planeta sub influenta acestui zodiac.

Jupiter in Varsator: impactul pe care il va avea asupra noastra

Cunoscut ca semnul viitorului si al schimbarii, Varsatorul va influenta destul de mult planeta Jupiter si ne va ajuta sa ne concentram asupra viitorului. Ne vom indrepta atentia asupra schimbarilor necesare pentru a ne atinge obiectivele viitoare.

Varsatorul se ocupa de problemele legate de multimi, grupuri si prieteni. In timp ce pandemia a venit cu multe situatii mai putin placute pe plan personal, odata cu intrarea lui Jupiter in Varsator putem spune ca lucrurile se vor schimba in sfarsit in bine.
Cunoscut ca un semn independent, inovator, plin de viata, Varsatorul ne va ajuta sa imbratisam aceste calitati si in noi insine. Ne vom dori sa fim mai atenti la modul in care ne petrecem zilele, sa ne indreptam atentia asupra lucrurilor marunte si frumoase care ne fac fericiti.

De asemenea, Jupiter va primi energii pozitive din partea Varsatorului, determinandu-ne si pe noi sa fim mai optimisti in ceea ce priveste schimbarile pe care vrem sa le facem.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.