Kate Beckinsale, despre dreptul oricarei femei de a avea un iubit mai tanar: „Vad mereu barbati care fac la fel“

1
De Cristina Tudor
13 mai 2020

Vedeta spune ca toate criticile la adresa ei pentru ca are un iubit cu 24 de ani mai tanar sunt ridicole si reprezinta o dovada de inegalitate de gen.

Kate Becksinsale e renumita pentru ca ii place sa se distreze. Acest „concept” include iubiti mai tineri, mult mai tineri, chiar unii de-o varsta cu fiica ei. Iar daca cineva are o problema cu asta, vedeta are cea mai buna justificare.

Acrita in varsta de 46 de ani a calificat drept inegalitate de gen criticile care vizeaza diferenta de varsta din relatiile ei. Ea spune ca „barbatii fac mereu ce vor”, in timp ce femeile de peste 32 de ani par ca ar comite „un act politic” daca fac ceva „riscant” sau „distractiv”.

Intr-un interviu publicat de editia din luna mai a revistei Women’s Health, Kate, aflata acum in izolare impreuna cu noul ei iubit, muzicianul Goody Grace, in varsta de 22 de ani, a abordat fara menajamente acest subiect.

View this post on Instagram

I’m SO excited to be on the cover of @womenshealthuk – however please be aware we shot this when it wasn’t a pandemic,and gadding about up a mountain in your pants talking about health and bottom exercises wasn’t actually as weird as it seems now

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

„Se simte putin ca un mic act politic sa fii o femeie de peste 32 de ani care se distreaza. De parca ar trebui sa zici <<O, Doamne, o sa stau in casa si sa-mi astept menopauza in timp ce crosetez>>.

Daca nu faci asta, atunci pare ca faci ceva riscant, ceea ce mi se pare ridicol”, a declarat actrita.

„Vad ca barbatii fac mereu ce le place in relatii, cand isi cumpara o motocicleta sau cand isi fac un tatuaj. La ei nu exista interpretarea de genul <<de ce nu face mai multi copii?>> sau <<cand o sa decida sa devina parinte?>> sau <<de ce are atatea prietene?>>”, a mai spus vedeta, mama a unui copil.

Kate considera ca femeile sunt determinate sa le fie rusine cu corpul lor „de 100 de milioane de ori mai mult decat barbatii”.

Pe de alta parte, ea a dat ca exemplu si cazurile unor iubiti si colegi care se rusinau de cum arata, amintindu-l pe Ben Affleck, care a trebuit sa-si schimbe dintii cand a lucrat cu regizorul Michael Bay. „Tare, macar eu pot sa-mi pastrez dintii”, si-a spus ea atunci.

Kate Beckinsale a mai spus ca si-a schimbat ideea despre casatorie si a glumit spunand ca lucrurile ar merge mai bine daca oamenii n-ar trai impreuna: „Cred ca multi oameni ar avea o casnicie mai buna daca n-ar sta in aceeasi casa. Sa fii casatorit este usor, dar sa traiesti cu o persoana e cu totul altceva.”

„Cred, de asemenea, ca, in special pentru femei, generalizand, este ceva obisnuit sa ne subjugam nevoile altcuiva din casa”, a adaugat ea.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/Kate Beckinsale