Kate Middleton si Meghan Markle – cat de diferite sunt si cum au influentat monarhia britanica

1
De Cristina Tudor
23 mart. 2021

Daca la inceputul relatiei cu printul William a avut si ea parte de suisuri si coborasuri in imaginea publica, pana la urma Kate Middleton a reusit sa inmoaie inimile fanilor monarhiei britanice si ale presei, deopotriva.

Nu acelasi lucru se poate spune de Meghan Markle, care a fost aprig contestata inca de cand s-a aflat de relatia ei cu printul Harry. Si chiar daca aparent ducesa de Cambridge este avantajata din acest punct de vedere, ambele au parte de tabere active care le tin partea. Pana la urma Kate Middleton si Meghan Markle sunt 2 fete diferite ale monarhiei contemporane care in afara faptului ca au ales sa se casatoreasca cu mostenitori ai tronului britanic, nu par sa aiba mai nimic in comun.

Kate Middleton, de la arivista plictisitoare la ducesa perfecta

Respectabila, discreta, o mama de pus in rama, o ducesa fara cusur. Imaginea lui Kate Middleton acum este una buna. Se bucura de increderea si iubirea publicului si pare rasfatata de o mare parte din presa britanica. Nu a fost insa mereu asa.

Ducesa de Cambridge provine dintr-o familie instarita si a avut parte de o educatie aleasa. L-a cunoscut pe printul William in timpul facultatii si au fost impreuna aproape 7 ani pana cand s-au casatorit. Ba mai mult, au fost prieteni vreme de un an inainte sa inceapa sa iasa impreuna.

Kate a absolvit facultatea de istoria artei cu brio, insa a fost teribil de greu sa intre in campul muncii si a fost angajata o perioada destul de scurta. Trebuia sa aiba un job considerat respectabil pentru iubita printului mostenitor, iar angajatorii nu se inghesuiau sa aiba in curtea lor o persoana aflata sub lupa presei. A reusit pana la urma sa se angajeze la Jigsaw, insa a renuntat rapid spunand ca vrea sa studieze fotografia. A vrut apoi sa inceapa o afacere impreuna cu fratele sau, dar a renuntat si la aceasta idee dupa ce a fost ceruta in casatorie de printul William.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Getty Images.