La ce trebuie sa renunti in saptamana 11-17 octombrie pentru a atrage fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
11 oct. 2021

Horoscop saptamanal pentru perioada 11-17 octombrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la tot ce te tine in trecut

Nu te mai lega de trecut, ce a fost a fost. Acum este momentul sa te concentrezi pe prezent pentru ca acesta este singurul care conteaza; aici si acum este viata ta. Nu uita, fiecare incheiere reprezinta un nou inceput.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti la nefericire

E atat de simplu, nu? Este foarte important ca in aceasta perioada sa nu te mai concentrezi atat de mult pe lucrurile mai putin frumoase. In schimb, invata sa iti numeri binecuvantarile pentru ca ele sunt cele care iti fac ziua minunata.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti la durerea pe care ti-o provoci singura

Este momentul sa te eliberezi de aceasta durere pe care ti-o provoci singura; invata sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai, sa iti numeri binecuvantarile, sa gasesti zi de zi motive pentru care sa zambesti si sa te bucuri de viata asa cum este ea, cu bune si cu rele.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.