La ce trebuie sa renunti in saptamana 14-20 martie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
15 mart. 2022

Horoscop saptamanal pentru perioada 14-20 martie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti sa iti faci scenarii peste scenarii

Stiu ca aceasta este o perioada incerta si dificila, insa nu te ajuta cu nimic sa te concentrezi doar pe rau. Nu iti mai face scenarii, nu te mai gandi la toate lucrurile negative posibile si imposiible. Invata sa cultivi recunostinta in inima ta si pacea in sufletul tau.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti la vinovatie

Esti foarte aglomerata cu taskurile profesionale si simti ca nu reusesti sa rezolvi tot ce iti propui. Nu te mai simti vinovata pentru viata ta si traieste asa cum iti doresti. Daca acum simti nevoia sa te concentrezi pe cariera, atunci fa-o fara nicio retinere.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti sa te mai grabesti

Esti intr-o fuga constanta prin viata. Iti implinesti un vis si imediat incepi sa alergi dupa altul. Este ca si cum ai incerca non stop sa umpli un gol in sufletul tau. Incetineste si bucura-te de rezultatele avute. Bucura-te de viata pe care o traiesti aici si acum. Bucura-te de lucrurile marunte pentru ca acestea sunt cele care conteaza cu adevarat.

Horoscop Rac
Trebuie sa renunti la frica de a iti asuma riscuri

Aceasta saptamana este o perioada foarte buna pentru a te dezvolta in cariera. Scapa de frica, iesi din zona de confort si lupta pentru ceea ce iti doresti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.