La ce trebuie sa renunti in saptamana 18-24 mai ca sa atragi fericirea

1
De Cristina Tudor
18 mai 2020

Tine minte ca nu toate furtunile vin in viata ta pentru a-ti distruge viitorul, unele vin pentru a sterge toate obstacolele din drumul tau.

Berbec – Trebuie sa renunti la teama de schimbare

Nu iti fie teama de ce va urma; ai incredere in tine, lasa-te condusa de visuri si continua-ti drumul fara sa te gandesti prea mult la tot ce inseamna schimbare. Vei invata atat de multe si vei deveni o versiune mai buna a ta. Curaj, totul va fi bine.

Taur – Trebuie sa renunti la tot ce te tine in trecut

Nu te mai lega de trecut, ce a fost a fost. Acum este momentul sa te concentrezi pe prezent pentru ca acesta este singurul care conteaza; aici si acum este viata ta. Nu uita, fiecare incheiere reprezinta un nou inceput.

Gemeni – Trebuie sa renunti la dorinta de razbunare

Incearca sa nu te mai concentrezi pe razbunare pentru ca asa traiesti doar in trecut. Invata sa ierti nu pentru ca persoanele care ti-au gresit ar merita iertarea ta, ci pentru ca inima ta nu trebuie sa simta sentimente atat de urate. Fa-o pentru tine, nu pentru alti oameni.

Rac – Trebuie sa renunti sa incerci sa mai multumesti lumea

Invata sa te pui pe primul loc, sa te alegi pe tine de fiecare data, sa ai grija de sufletul tau si sa faci ce te multumeste, ce te face fericita. Renunta sa mai incerci din rasputeri sa mai multumesti lumea din jurul tau, nu vei reusi niciodata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com