La ce trebuie sa renunti in saptamana 22-28 februarie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
23 feb. 2021

Ultima saptamana din februarie vine cu un val de energii puternice de care astrele ne recomanda sa profitam pentru a ne detasa de trecut, a ne pune in ordine prezentul si a visa cu inima deschisa catre viitor.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Berbec – Trebuie sa renunti sa incerci sa mai multumesti lumea

Invata sa te pui pe primul loc, sa te alegi pe tine de fiecare data, sa ai grija de sufletul tau si sa faci ce te multumeste, ce te face fericita. Renunta sa mai incerci din rasputeri sa mai multumesti lumea din jurul tau, nu vei reusi niciodata.

Taur – Trebuie sa renunti la gandurile negative pe care ti le creezi singura

Tu esti stapana mintii tale. Nu mai permite gandurilor negative sa iti invadeze sufletul, preia controlul si inlocuieste-le cu ganduri frumoase, zen, pozitive si inspirationale. Meriti sa vezi partea frumoasa a lucrurilor.

Gemeni – Trebuie sa renunti la durere

Alege sa te pui pe primul loc de fiecare data; alege sa ai grija de tine indiferent de situatie. Alege sa te iubesti astfel incat sa poti oferi iubire si oamenilor dragi care au nevoie de tine. Renunta la durere.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.