La ce trebuie sa renunti in saptamana 22-28 noiembrie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
22 nov. 2021

Horoscop saptamanal pentru perioada 22-28 noiembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana a lunii noiembrie pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la trecut

Este momentul sa fii fericita. Nu poti merge mai departe cu viata ta si nici nu te poti bucura de momentul prezent daca te tot intorci in trecut, daca retraiesti tot ce ai simtit atunci.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti la ideea ca totul se invarte in jurul vietii profesionale

Vei ajunge intr-un moment al vietii tale in care iti vei da seama ca ai indepartat din jurul tau toti oamenii care te-au iubit si care ti-au fost alaturi. Incearca sa gasesti o varianta de compromis.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti la griji

Stiu ca este o perioada intunecata pentru tine, insa ai incredere ca totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta impotriva lui.

Horoscop Rac
Trebuie sa renunti la teama de singuratate

Sa nu iti fie niciodata frica de singuratate – este cel mai frumos cadou oferit de la Dumnezeu. Profita de aceste momente si invata sa fii bine cu tine; sa iti asculti inima, sa iti pui in ordine gandurile si ideile si sa te regasesti cu adevarat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.