La ce trebuie sa renunti in saptamana 24-30 mai ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
25 mai 2021

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana ca sa atragi fericirea in viata ta.

Berbec – Trebuie sa renunti sa mai fii negativista

Viata ta se intampla asa cum tu alegi sa se intample. Daca esti negativista, vei atrage doar lucruri negative nu doar in prezent, ci si in viitor. Incearca sa fii mai deschisa si sa inveti sa iti numeri binecuvantarile – ai atat de multe motive pentru care sa fii fericita.

Taur – Trebuie sa renunti la zgomotul din jurul tau

Invata sa nu te mai concentrezi pe micile detalii care nu iti permit sa vezi cat de norocoasa esti. Invata sa nu mai complici lucrurile, ci din contra – sa te bucuri la fiecare detaliu marunt, sa fii fericita cu ce ai si sa vezi frumusetea vietii de acum.

Gemeni – Trebuie sa renunti la oamenii care te trag in jos

Incearca sa te eliberezi (sau cel putin sa pastrezi distanta) de tot ce te leaga de oamenii care te trag in jos, care nu se bucura pentru tine, care nu iti sarbatoresc succesul, care nu stiu sa fie acolo cand ai nevoie de ei. Te vei simti usurata dupa ce vei face acest pas.

Rac – Trebuie sa renunti la frica de viitor

De ce iti este frica? De ce urmeaza sa se intample? Aceasta este viata ta. Daca nu iesi din zona de confort, daca nu iti asumi riscuri, daca nu avansezi, daca nu evoluezi, vei ajunge peste ani si ani sa regreti ca nu ai facut tot posibilul pentru a avea o viata pe care sa o povestesti cu un zambet larg pe buze.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.