La ce trebuie sa renunti in saptamana 28 septembrie-4 octombrie ca sa atragi fericirea

1
De Cristina Tudor
29 sept. 2020

Spune-mi ce zodie esti, iar eu iti voi spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Berbec – Trebuie sa renunti la a trai pentru viitor

Gata, este momentul sa inveti sa traiesti in prezent. Incearca sa nu iti mai faci atatea griji pentru viitor pentru ca nici macar nu stii ce se va intampla. In schimb, bucura-te de ACUM pentru ca acum este viata ta.

Taur – Trebuie sa renunti la toate intrebarile la care inca nu ai raspuns

Nu mai cauta raspunsuri la atat de multe intrebari. Invata sa traiesti, invata sa te bucuri de momentul prezent, invata sa fii recunoscatoare pentru lucrurile frumoase care ti se intampla si pentru oamenii speciali din viata ta.

Gemeni – Trebuie sa renunti la grija pentru altii

Incearca sa nu iti mai faci atat de multe griji pentru alti oameni. Incepe sa iti faci griji pentru tine. In aceasta saptamana fa pasi marunti pentru a te pune pe primul loc si a incerca sa iti faci sufletul fericit.

Rac – Trebuie sa renunti la frica de singuratate

Nu trebuie sa te temi de singuratate; in astfel de momente iti poti da seama cine esti. Ai ocazia sa te redescoperi, sa iti evaluezi viata si sa intelegi care este drumul pe care vrei sa mergi in viata pentru a fi din nou fericita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.