La ce trebuie sa renunti in saptamana 29 noiembrie – 5 decembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
29 nov. 2021

Horoscop saptamanal pentru perioada 29 noiembrie – 5 decembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la tot ce nu iti permite sa fii fericita

Elibereaza-te de toate lucrurile care nu iti permit sa fii fericita, linistita, impacata cu tine. Incearca sa te pui pe primul loc, sa te alegi de fiecare data si sa ai grija de sufletul tau.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti sa mai asculti de ce spun oamenii din jurul tau

Nu permite nimanui sa te influenteze sau sa ia decizii in locul tau. Traieste-ti viata asa cum vrei sa o traiesti. Lasa-te condusa de inima ta si asculta-ti sufletul. Tu stii cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericita.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti sa mai incerci sa controlezi totul

Detaseaza-te de lucrurile pe care nu le poti controla; permite-i Universului sa iti arate care este planul pe care il are pregatit pentru tine si care este drumul pe care trebuie sa mergi mai departe. Lasa-te purtata de val si vei vedea cat de multe lucruri se vor schimba in viata ta.

Horoscop Rac
Trebuie sa renuti la dorinta de a le face pe toate

Simti ca tu stii cel mai bine ce ai de facut pe plan profesional, insa mereu esti aglomerata si nu mai ai timp de nimic. Invata sa iti planifici mai bine timpul astfel incat sa reusesti sa faci si ce iti place si sa investesti si in relatiile cu oamenii dragi tie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.