La ce trebuie sa renunti in saptamana 4-10 octombrie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
4 oct. 2021

Horoscop saptamanal pentru perioada 4-10 octombrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la frica

De ce iti este frica? Sa nu dai gres? Daca ramai unde esti acum nu vei trai viata pe care Dumnezeu o are pregatita pentru tine. Asadar, draga mea, iesi din zona de confort pentru ca acolo este viata ta. Nu iti fie teama de ce urmeaza sa se intample, nu iti fie teama de necunoscut… Universul este alaturi de tine.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti sa iti faci planuri pe termen lung

Pierzi atat de mult timp incerci sa iti planifici viata si uiti ce este cel mai important. Totul se intampla acum, in momentul prezent. Nu te mai concentra pe viitor, pe ce ti se va intampla peste ani si ani. Traieste aici si acum.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti la toate acele lucruri care nu iti mai servesc

Te-ai aglomerat singura si simti ca nu mai poti respira. In aceasta saptamana incearca sa scapi de toata aglomeratia care nu iti permite sa fii fericita si linistita – si nu face ordine doar in jurul tau, ci si in sufletul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.