La ce trebuie sa renunti in saptamana 6-12 decembrie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
6 dec. 2021

Horoscop saptamanal pentru perioada 6-12 decembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la frica ca vei esua

Urmeaza-ti visurile. Nu mai astepta sa vina cineva si sa iti spuna ce ai de facut, tu stii cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericita. Nu iti fie teama ca vei da gres; si daca o vei face, vei invata lectii importante care sa te ajute in viitor.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti la griji

Ai incredere ca totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta impotriva lui. Renunta la griji, fa un pas in spate si permite-i divinitatii sa te vindece cu adevarat.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti la toate intrebarile la care inca nu ai raspuns

Nu mai cauta raspunsuri la atat de multe intrebari. Invata sa traiesti, invata sa te bucuri de momentul prezent, invata sa fii recunoscatoare pentru lucrurile frumoase care ti se intampla si pentru oamenii speciali din viata ta.

Horoscop Rac
Trebuie sa renunti la dorinta de a detine tot timpul controlul

Multe lucruri care ni se intampla in viata nu tin de noi. Nu poti detine tot timpul controlul asupra vietii tale; ce poti face, in schimb, este sa fii foarte atenta la modul in care reactionezi la fiecare situatie dificila – aici este puterea ta reala.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com