La ce trebuie sa renunti in saptamana 8-14 noiembrie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
8 nov. 2021

Horoscop saptamanal pentru perioada 8-14 noiembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in a doua saptamana din luna noiembrie pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la dorinta de a detine controlul asupra vietii tale

Una dintre cele mai grele lectii pe care le inveti in aceasta perioada este sa nu mai incerci sa detii controlul asupra vietii tale. Sunt atat de putine lucruri pe care le putem controla cu adevarat; incearca sa te eliberezi de tot si sa ii permiti Universului sa iti arate drumul potrivit pentru tine.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti la teama de singuratate

Sa nu iti fie niciodata frica de singuratate – este cel mai frumos cadou oferit de la Univers. Profita de aceste momente si invata sa fii bine cu tine; sa iti asculti inima, sa iti pui in ordine gandurile si ideile si sa te regasesti cu adevarat.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti la frica de schimbare

Nu te speria de schimbare pentru ca aceasta te ajuta sa cresti si sa devii cea mai buna versiune a ta. Invata sa ai incredere in Univers si in tine pentru ca esti pe drumul cel bun si mergi mai departe indiferent de cat de dificil este acest drum.

Horoscop Rac
Trebuie sa renunti sa mai ai incredere deplina in oameni

Ai fost ranita de prea multe ori. Este posibil ca in urmatoarele zile sa fii dezamagita de una dintre cele mai importante persoane din viata ta. Aceasta este o lectie pe care o inveti intr-un mod dificil: nu trebuie sa ai atat de multa incredere in oamenii din jur.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com