Lectia pe care ti-o trimite Universul in luna octombrie 2020 in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
1 oct. 2020

Fiecare semn zodiacal are ceva diferit pregatit de catre astre pentru luna octombrie 2020.

Afla care este cel mai important lucru pe care trebuie sa il inveti in urmatoarele saptamani:

Berbec – Inveti sa te pui pe primul loc

Iti dai seama ca atunci cand esti obosita, nu mai ai nimic de oferit oamenilor dragi din jurul tau. De aceea trebuie sa incepi sa te pui pe primul loc, sa ai grija de tine si sa hranesti fericirea si iubirea din inima ta astfel incat sa ii poti ajuta pe cei dragi asa cum iti doresti.

Taur – Inveti ca fericirea nu vine cu o persoana

Esti linistita si impacata cu tot ce s-a intamplat in ultima perioada. In sfarsit, iti dai seama ca fericirea nu vine cu o persoana, fericirea este in tine, asteapta sa fie descoperita si folosita. Nu stii incotro se indreapta viata ta, insa nu iti mai faci planuri. Te bucuri de moment si de viata.

Gemeni – Inveti sa spui „Nu”

Iti dai seama cat de important este sa ai grija de tine; inveti sa faci un pas in spate si sa nu mai incerci sa multumesti pe toata lumea facand lucruri care nu iti plac sau, si mai rau, uitand de tine. Inveti sa spui „Nu” pentru ca vrei sa spui „Nu”. Multi oameni vor iubi la nebunie noua versiune a ta.

Rac – Inveti ce conteaza cu adevarat in viata

Dupa o perioada tumultuoasa, putem spune ca in sfarsit luna octombrie este o luna linistita pentru tine. Inveti sa faci pace cu trecutul, sa te regasesti, sa iti dai seama care sunt lucrurile care te fac fericita si ce conteaza cu adevarat in viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.