20 de lucruri surprinzatoare despre femeia Sagetator

1
De Cristina Tudor
14 ian. 2021

Sagetatorul este cel de-al 9-lea semn al zodiacului, iar persoanele din aceasta zodie sunt nascute intre 22 noiembrie si 21 decembrie.

Cunoscut si sub numele de Arcasul, acest semn zodiacal este aventuros, optimist, spontan si inteligent. Sagetatorul este un semn de foc guvernat de Jupiter si, deoarece e un semn mutabil, acesta tinde sa fie flexibil si usor adaptabil in fata schimbarilor.

Femeia Sagetator este pasionala

Femeile nascute in zodia Sagetator sunt pline de pasiune si energie. De asemenea, se stie ca sunt super curioase si active.

Ca iubita, femeia Sagetator este pasionala si spontana. Din cauza refuzului de a se aseza la casa ei, cu greu poate gasi o relatie de durata. Cu toate acestea, cand se indragosteste, se intampla rapid si profund si e posibil sa nu isi dea seama ca sentimentele sale nu sunt adevarate. Deoarece isi doreste foarte mult o legatura cu o alta persoana, actiunile ei grabite o duc adesea la esec. Femeia Sagetator face orice pentru ca cei pe care ii iubeste sa fie fericiti, in special cand vine vorba de partenerul sau romantic.

Care este personalitatea unei femei Sagetator?

Semnul zodical Sagetator este un sustinator al libertatii, al calatoriilor si al oricarui tip de activitate care ii permite sa stea in aer liber. Femeile Sagetator sunt generoase cu timpul si atentia lor, facand orice le sta in putere pentru a asigura fericirea altora.

Pe de alta parte, femeia Sagetator poate fi nerabdatoare si tinde sa faca promisiuni pe care nu si le poate respecta. De asemenea, este adesea nesigura, putin credula si lipsita de gratie in fel in care se poarta.

Din fericire, simti umorului este prezent in toate sectoarele vietii sal, in special in relatii, prietenii si sex.

Este o femeie cu o gandire filozofica si profunda, dar asta nu inseamna ca are nevoie de timp pentru a reflecta asupra propriilor decizii si alegeri personale.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.