Luna aprilie vine sa ne invete puterea iubirii adevarate. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
31 mart. 2021

Luna aprilie este insotita de o energie divina, de mare putere, care ne va proteja de tot ce este rau, oferindu-ne armonie si vindecare.

Urmatoarea perioada este una ideala pentru a recunoaste si a imbratisa schimbarile, a modifica prioritatile din viata noastra si a invata puterea iubirii adevarate.

Luna aprilie sustine echilibrul dintre trecut si viitor, vechi si nou, frumusete si urat. Trebuie sa profitam de saptamanile pe care le avem in fata pentru a intelege mai bine ce trebuie sa ramana in spate si ce trebuie luat cu noi.

Iata sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Deciziile pe care le iei in aceasta perioada vor avea o influenta foarte mare asupra lucrurilor ce vor urma. Gandeste-te foarte bine inainte de a face schimbarile pe care ti le doresti. Daca simti ca te ajuta, discuta cu o persoana de incredere.

Taur

Luna aprilie este luna ta, draga Taur. Pregateste-te pentru ca vei avea parte de o perioada absolut minunata, ce iti va aduce doar bucurii. Nu-ti fie teama sa spui ceea ce simti si sa traiesti din toata inima ceea ce traiesti acum. Nu este un vis, aceasta este viata ta.

Gemeni

Acesta este cel mai bun moment pentru a indrazni sa faci acele schimbari importante pe plan profesional. Ai incredere in tine si mergi in continuare pe drumul pe care l-ai inceput. Analizeaza cu mare atentie situatia inainte de a lua decizii finale.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.