Luna Noua in Taur ne ofera 48 de ore pentru a ne indeplini visurile. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
12 mai 2021

Luna Noua in Taur a avut loc pe 11 mai, iar energia acesteia va dura 48 de ore de la rasaritul ei pe cerul intunecat.

Ziua de 11 mai va fi o zi extrem de puternica pentru manifestarea dorintelor – insa avem 2 zile la dispozitie pentru a profita de tot ce are de oferit Universul.

Iata sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Berbec – Foloseste-ti creativitatea

Provocarea Universului pentru tine: foloseste-ti creativitatea in timpul acestei Luni Noi. Acest tranzit ofera nu doar concentrare, ci si energie, ceea ce inseamna ca nimic nu te impiedica sa faci lucrurile sa se intample chiar acum. Permite talentelor tale sa se desfasoare liber si sa te ghideze.

Taur – Este timpul sa stralucesti

Cu Luna Noua in semnul tau, vei simti cu siguranta efectele acestui tranzit puternic in spiritul tau. Multe transformari in curs de desfasurare si pregatirea pentru urmatoarele experiente minunate reprezinta dovada ca te poti lasa purtata de val astfel incat sa accepti schimbarea in viata ta. Gaseste-ti echilibrul prin practici meditative pentru a evita sa pierzi oportunitatile care apar la orizont (in special cele de care te sperii).

Gemeni – Noi inceputuri pentru tine

Desi acum s-ar putea sa simti ca este sfarsitul unui capitol dureros, este mai bine sa privesti acest lucru ca pe un moment al unui nou inceput. Orice lucru care iese acum din viata ta face loc unor experiente mult mai interesante. Nu te mai agata de vechile obiceiuri sau idei, ci mai degraba deschide-ti sufletul la posibilitatile nesfarsite din fata ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.