Luna Plina in Fecioara ne aduce pace in suflete si limpezime in ganduri

luna plina 17 iunie
1
De Cristina Tudor
19 feb. 2021

Luna Februarie se incheie cu un eveniment astral ce ne incarca cu energii pozitive, limpezindu-ne gandurile si echilibrandu-ne emotiile: Luna Plina in Fecioara.

Va invitam sa descoperiti cum va fi influentata fiecare zodie de aceasta Luna Plina ce se ridica in semnul practic al Fecioarei.

27 Februarie 2021: Luna Plina in Fecioara

Acest eveniment astral ne aduce puterea de a ne echilibra emotiile, de a renunta la acele ganduri sau legaturi care ne tin in loc sau ne impiedica sa ne simtim fericiti si sa ne implinim visurile.

In noaptea dinspre 27 spre 28, cand Luna va fi puternic luminata de Soare, vom primi energie astrala vindecatoare, divina, ce ne va hrani sufletele cu pace, implinire si iubire.

Gandurile noastre se vor limpezi, vom privi mai ordonat viitorul apropiat, vom selecta activitatile pe care le putem face pentru a ne urma telurile, dezvoltand din senin un spirit practic pe care ni l-am tot dorit, dar nu am reusit sa il conturam.

Avem acum puterea de a face curatenie in emotiile noastre, de a lucra cu propria persoana spre a ne dezvolta spiritual, indreptandu-ne catre echilibru si dovedind puterea de a trece peste orice obstacol vom intalni. Vom privi viata printr-o lumina mai calda, mai blanda, reusind astfel sa devenim mai optimisti.

Cum va influenta Luna Plina in Fecioara fiecare zodie in parte?

Berbec

Luna Plina iti va aduce spor in munca si idei minunate in ceea ce priveste proiectele in cariera. Gandesti limpede si practic, iesi usor in evidenta si comunici excelent, astfel ca mai multe colaborari se pot contura la finalul lunii februarie. De asemenea, daca aveati anumite planuri sau decizii importante de luat, acum veti gasi raspunsurile de care aveati nevoie pentru a lua cea mai buna decizie.

Taur

Nativii Taur vor privi lucrurile cu mai mult optimism si speranta. Vor simti nevoia sa ia o pauza, sa mai domoleasca putin ritmul nebun in care s-au aventurat si sa gaseasca timp pentru ei si pentru cei dragi lor. Vor dori sa petreaca timpul fie langa prieteni si familie, fie rasfatandu-se cu tot ceea ce le pofteste inima.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.