7 mantre puternice pentru fiecare zi a saptamanii (22-28 noiembrie)

1
De Cristina Tudor
23 nov. 2021

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine.

Am pregatit pentru tine 7 mantre simple, insa extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei saptamani astfel incat sa reusesti sa faci fata cu brio tuturor provocarilor ce vor urma, sa inveti din ele si sa ai curajul sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Mantra pentru ziua de luni:

Ma ridic de la pamant si merg mai departe. Iar si iar. Cu cat mai repede imi revin din probleme, cu atat mai repede o sa ajung catre ce ma indrept in viata.

Mantra pentru ziua de marti:

Ma concentrez pe clipa prezenta. Invat sa las trecutul in urma. Invat sa nu ma mai invinovatesc pentru greselile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am putin si voi ajunge acolo unde imi doresc. Am rabdare in acest proces.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Sunt fericita in lumea mea. Vad zambete la fiecare pas, vad oameni frumosi, vad iubire. Totul este bine in lumea mea.

Mantra pentru ziua de joi:

Imi accept sentimentele si emotiile asa cum sunt, asa cum vin, cu suferinta sau bucurie. Ele ma definesc si ma cladesc, ma invata sa iert si ma ajuta sa gasesc iubirea, pacea si implinirea in fiecare zi.
Mantra pentru ziua de vineri:

Sunt libera sa merg mai departe cu viata mea. Sunt libera sa traiesc asa cum isi doreste inima mea. Sunt libera sa imi ascult sufletul. Sunt libera sa iubesc ce vreau sa iubesc. Sunt libera sa fiu eu.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com