7 mantre puternice pentru fiecare zi a saptamanii (29 noiembrie – 5 decembrie)

1
De Cristina Tudor
30 nov. 2021

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine.

Am pregatit pentru tine 7 mantre simple, insa extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei saptamani astfel incat sa reusesti sa faci fata cu brio tuturor provocarilor ce vor urma, sa inveti din ele si sa ai curajul sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Mantra pentru ziua de luni:

Sunt recunoscatoare pentru toate lucrurile bune din viata mea. Ii multumesc Universului pentru drumul pe care il parcurg si pentru surprizele pe care le descopar.

Mantra pentru ziua de marti:

Invat sa ma detasez de tot ce nu imi este necesar. Stiu ca nu pot controla tot ce mi se intampla, asa ca fac un pas in spate si ii permit Universului sa preia controlul si sa imi arate drumul pe care trebuie sa merg.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Incerc sa iau in serios criticile constructive pe care le primesc fara sa le las sa ma copleseasca. Ce spun alti oameni despre mine nu conteaza. Imi ascult propria intuitie si ii permit acesteia sa imi fie ghid in acest capitol.

Mantra pentru ziua de joi:

Eu sunt singura care stie cu adevarat ce se intampla in sufletul meu. Nu permit altor persoane sa imi spuna daca sunt fericita sau nu si nici cum ar trebui sa imi traiesc viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com