Meghan Markle si Printul Harry isi vor petrece sarbatorile in Canada, departe de Regina

1
De Teodora Tirca
22 dec. 2019

Meghan Markle si Printul Harry s-au mutat timp de sase saptamani in Canada, unde se bucura de vacanta cu fiul lor de opt luni, Archie.

Familia regala a traversat Atlanticul luna trecuta si a ales o adresa necunoscuta de nimeni, unde locuiesc cei trei si-n momentul de fata, fara sa faca tam-tam de prezenta lor acolo.

Mama ducesei, Doria, i-a vizitat pe cei trei membrii ai familiei regale britanice din Los Angeles si va ramane cu fiica ei si familia acesteia de Craciun in Canada. Meghan (38) a trait in Toronto vreme de 7 ani, in timp ce filma pentru serialul Suits, si a stiut exact unde sa mearga cu familia ei de Sarbatori fara sa fie deranjati de paparazzi si alti curiosi.

Cu toate ca se afla in vacanta si isi doreste sa petreaca timpul alaturi de familie, departe de intreaga nebunie care are loc de Sarbatori la Palatul Buckingham, Harry si-a dorit sa faca o surpriza copiilor celor aflati in Armata Britanica. El s-a deghizat in Mos Craciun si s-a inregistrat in timp ce le transmitea micutilor un mesaj emotionant.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.