Mercur retrograd in Balanta (27 septembrie – 18 octombrie): La ce sa te astepti, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
25 sept. 2021

Daca, in general, cand auzim de retrogradarea lui Mercur ne gandim deja la o perioada cu incercari mai grele, plina de neprevazut, de intarzieri si schimbari neasteptate de ritm, ei bine de aceasta data Mercur este retrograd in zodia Balantei, semn al echilibrului, al negocierii si comunicarii.

Asadar vestea ultimei retrogradari a lui Mercur din acest an este, de fapt, una buna: ne aflam sub semnul norocului, al succesului si al implinirii. Descoperiti cum influenteaza Mercur retrograd fiecare zodie in perioada 27 septembrie – 18 octombrie.

Mercur retrograd (27 septembrie – 18 octombrie): recomandari pentru zodia Berbec

Aceasta perioada aduce berbecilor timp pentru meditatie, dar si pentru o atentie deosebita in ceea ce priveste detaliile relatiilor pe care le au, de la parteneriate si prieteni, pana la partenerul de viata.

Berbecii vor aduce la lumina toate umbrele relatiilor lor, vor face putina curatenie, vor incerca sa rezolve fisurile mai ales din cuplu si se vor implica mai mult privind responsabilitatile lor pentru partenerul de viata. Nu va fi comod sa puna cartile pe fata, insa va fi deosebit de util si benefic sa recunoasca nivelul real in care se afla in relatiile lor.

Mercur retrograd (27 septembrie – 18 octombrie): recomandari pentru zodia Taur

De aceasta data, lectia lui Mercur pentru nativii Taur este atentia si increderea. Atentia pentru detalii si increderea in sine.

Provocarile vor veni in special in zona muncii si a carierei, unde vor observa o incetinire a ritmului, aparitia unor blocaje si riscul de a gresi daca se grabesc sau nu sunt atenti la detalii.

Increderea in propriile forte si abilitati va renaste din solicitarile incomode ale lui Mercur retrograd, care le va scoate la iveala frustrarile si complexele pe care a venit timpul sa le depaseasca.

Mercur retrograd (27 septembrie – 18 octombrie): recomandari pentru zodia Gemeni

Asa cum intotdeauna Mercur retrograd ne aduce, e drept ca pe cai incomode, lectiile de care aveam nevoie pentru a evolua, ei bine si pentru nativii Gemeni a venit timpul pentru introspectie si pentru recunoasterea valorilor interioare, ca indivizi unici, fara comparatie cu altii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.