Modul preferat de a-ti trai viata, in functie de zodia ta: Berbecul e cel mai activ

1
De Cristina Tudor
23 oct. 2021

Ar fi destul de ciudat sa nu fii ocupat in lumea de astazi. Drept urmare, gasirea timpului liber este mai dificila ca oricand.

Acestea fiind spuse, atunci cand avem putin timp liber, fiecare dintre noi avem dreptul sa ne bucuram de el exact asa cum ne dorim.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Iti place sa-ti petreci timpul personal ramanand activ. Esti cunoscut pentru faptul ca esti pregatit sa incerci aproape orice, dar nu ai nevoie de parasutism sau alpinism pentru a simti ca primesti doza zilnica de activitate fizica. Atat timp cat nu iti petreci timpul liber pe canapea, esti fericit.

Chiar daca ai incercat sa te relaxezi si in confortul casei, ai prea multa energie pentru a ramane intr-un singur loc pentru prea mult timp.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iti place sa-ti petreci timpul personal relaxandu-ti mintea. Nu esti strain de lenevitul pe canapea, relaxandu-ti corpul, dar chiar si atunci cand faci asta dupa o saptamana lunga de munca, mintea ta tot e in o mie de locuri. Si stii ca nu iti face bine si iei atitudine.

Ori de cate ori ai ceva timp liber, iti place sa iti relaxezi mintea cat mai mult posibil. Asta inseamna sa iti pui telefonul deoparte, sa nu mai intri pe retelele sociale si sa faci doar ceva ce iti place.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Iti place sa-ti petreci timpul liber invatand ceva nou. Fie ca este vorba de noi tehnici de machiaj sau o limba straina, tehnologia e ceva pentru care optezi de fiecare data pentru a invata lucruri noi.

Sa fim sinceri, in zilele noastre, este aproape imposibil sa rezistam fara telefon prea mult timp. Deci, in loc sa te invinovatesti ca ai intotdeauna telefonul lipit de mana, iti place sa folosesti tehnologia hranindu-ti curiozitatea si invatand ceva util. Esti super destept, nu inceta sa iti folosesti timpul liber pentru a-ti largi orizonturile.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.