Motivele pentru care cei din jur iti provoaca suferinta, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
9 aug. 2020

Nu exista nicio persoana pe lumea asta care sa nu fi fost ranita pe parcursul vietii intr-un fel sau altul. Dar stii care este motivul?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Persoanele din aceasta zodie sunt egoiste, dar nu vor recunoaste niciodata acest lucru.

Partenerul tau va incepe sa se simta ca si cum nu ar putea tine niciodata pasul cu tine. In timp ce esti atat de preocupata de propria persoana, risti sa iti ignori complet iubitul. In cele din urma, acesta se va satura si te va parasi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cand partenerul tau de viata nu simte ce simti si tu, atunci esti de-a dreptul socata.

Esti foarte posesiva si ai mereu asteptari prea mari de la cei din jurul tau. Intotdeauna iti place sa pui stapanire pe persoanele cu care te afli intr-o relatie. Faptul ca te amagesti singura e unul dintre motivele pentru care vei suferi in cele din urma.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti o persoana atat de schimbatoare si nehotarata, incat cei din jurul tau nu stiu cand esti serioasa si cand nu.

In cazul tau, altii sunt cei care incheie de obicei socotelile cu tine, inainte de a avea sansa de a spune tu stop. Faptul ca nu iei lucrurile in serios este unul dintre motivele principale pentru care ii determini pe ceilalti sa te faca sa suferi.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Esti foarte sensibila si vulnerabila. Iei decizii cu inima si, in cele din urma, inima te tradeaza.

Esti sensibila si daca ai in jur persoane care nu iti seamana, atunci vei suferi cand acestea nu iti ofera atentie si afectiune. Incearca sa spui ce simti inainte ca totul sa se duca de rapa si sa suferi!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.