Motivul pentru care ar putea fi infidel intr-o relatie, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
22 iul. 2020

Uneori, nesiguranta are mult de-a face cu motivul pentru care o persoana insala. Toata lumea devine nesigura la un moment dat, dar asta nu e o scuza pentru a fi infidel!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul vrea un lucru si il vrea cat mai repede cu putinta.

Odata ce a pus ochii pe ceva sau cineva, problema lui nu e daca va obtine, ci cand va obtine. El este foarte inteligent si rezistent. Berbecului nu ii place sa i se spuna ca nu poate realiza ceva. Nesiguranta este ultimul lucru din mintea lui, dar din cand in cand poate avea mici scapari. Poate avea tendinta de a insela daca nu este multumit de ceea ce are. Intotdeauna oportunist, va parasi o persoana pentru a ajunge la una mai buna, chiar daca nu este moral si corect. Infidelitatea nu este exclusa in cazul lui, insa exista o sansa mica sa se intample.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este o persoana extrem de motivata.

Daca are o tinta, face orice pentru a o atinge si nu ii pasa ce crede lumea despre el. Taurul este dur si nu se va lasa intimidat sau supus. El pare invincibil la exterior, insa interiorul sta cu totul altfel. Cu numeroase nesigurante in inima, el ar putea sa-si insele partenera pentru a simti din nou ca detine controlul.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Barbatul din zodia Gemeni este foarte libertin.

E sufletul petrecerii si vrea ca toata lumea sa stie asta despre el. Geamanul prezinta un risc crescut de a insela, pentru ca e foarte deschis si apropiat. Oamenii ii pot intelege gresit intentiile, dorinta lui de a conversa poate fi usor confundata cu flirtul. Va ceda usor tentatiei de a fi infidel din moment ce cucereste aproape toate femeile din jurul lui. Infidelitatea nu ar exista daca ar spune oamenilor ca e implicat intr-o relatie si ar face lucrurile sa fie clare inca de la inceput.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.