Motivul pentru care esti nefericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
14 apr. 2021

Devenind constiente de lucrurile care ne pot afecta bunastarea si fericirea, putem simti ca avem mai mult control asupra modului in care ne simtim.

Deci, iata de ce esti nefericita, in functie de zodia ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti nefericita pentru ca esti prea competitiva si croita spre obiectivele tale.

Este minunat sa ai teluri si visuri, dar ai tendinta de a te dedica total acestora. Esti mereu in actiune si nu te opresti niciun moment pentru a aprecia ceea ce ai realizat. Bucura-te de prezent si acest lucru iti va face succesul mai dulce.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te simti fericita pentru ca esti blocata in rutina.

Pur si simplu nu iesi suficient, nu profiti de sanse si ai tendinta de a face aceleasi lucruri in mod repetat. Iesi din zona de confort si fa lucruri pe care in mod normal nu le-ai lua in considerare sa le faco, atat timp cat sunt in regula si nu ranesc pe nimeni. Vei fi surprinsa de cat de revigorata te vei simti atunci cand te eliberezi de rutina ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu te simti pe cat de fericita ai putea, deoarece ai tendinta de a ignora lucrurile care au legatura cu sanatatea ta.

Este mai mult decat in regula sa mergi la specialistii din domeniul medical si sa primesti ajutor atunci cand ai probleme. Cel mai probabil, unele dintre ele nu vor disparea pur si simplu. Cand te simti bine in corpul si in mintea ta, starea ta de spirit se va imbunatati.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.