Motivul pentru care relatia ta nu functioneaza, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
8 apr. 2021

Sa fim realisti pentru un minut: cu totii avem defecte, nimeni nu este perfect.

Nu este intotdeauna corect, dar aceste trasaturi sunt doar parti din noi insine pe care trebuie sa le acceptam.

De asemenea, este foarte important ca si persoana de langa noi sa le accepte. Pana gasim acea persoana, e posibil ca relatiile noastre sa nu functioneze!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul poate avea adesea schimbari bruste de dispozitie si comportament, ceea ce inseamna ca discutiile ar putea ramane neterminate. In loc sa incerce sa rezolve problemele cu partenerul/a, ar putea alege sa devina distant si rece pentru o vreme. Aceasta nu este intotdeauna cea mai buna abordare si poate agrava situatia.

Berbecul este cunoscut pentru ca este un lider, care poate deveni agresiv daca simte ca nu mai este in top. Inclinarea lui catre competitie si provocari poate deveni impulsiva. Daca partenerul/a de viata nu se afla pe aceeasi lungime de unda cu el, relatia nu va functiona.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este renumit pentru incapatanarea lui si pentru faptul ca nu face compromisuri, chiar si atunci cand nu mai are argumente intr-o disputa. E de neclintit chiar si atunci cand relatia lui se confrunta cu probleme serioase. Uraste sa se simta nesigur, ceea ce face ca terminarea unei relatii sa fie dificila si uneori mai urata decat trebuie sa fie.

Ceea ce il face pe Taur sa fie un partener excelent este capacitatea lui de a fi de incredere. Cu toate acestea, daca partenerul/a face schimbari bruste fara a-i cere parerea sau a-i da de stire (cum ar fi mutarea, obtinerea unui nou loc de munca sau surprindeerea lui cu vesti importante), se va inchide rapid. Taurul poate fi supraprotector si daca simte ca persoana de langa el nu e la fel de devotata relatiei ca si el, despartirea este iminenta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.