Motivul pentru care te poate parasi, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
14 mai 2020

S-ar putea sa privesti altfel lucrurile dupa ce vei citi acest articol. Vei invata o multime de lucruri noi atat despre el, cat si despre tine care iti vor deschide ochii!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Singurul lucru pe care Berbecul nu-l poate tolera intr-o relatie este sa se simta captiv sau sufocat.

In momentul in care atmosfera dintre voi devine inconfortabila, se va gandi sa plece. El are nevoie de libertate si de spatiu. Nu poate fi cu cineva care ii tine evidenta la orice sau care depinde prea mult de el, deoarece are nevoie de o viata si in afara relatiei. Odata ce se simte claustrofob, va vrea sa te paraseasca. Exista o linie foarte fina intre mentinerea interesului unui Berbec si alungarea lui. Din pacate, numai el cunoaste secretul fericirii sale. Daca relatia ta cu el e suficient de puternica, el va fi sincer cu tine. In caz contrar, totul depinde doar de tine!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru ca relatia cu un Taur sa functioneze, trebuie sa stii ca are nevoie de respect total.

Nu poti astepta acest lucru din partea lui daca nu esti dispusa sa il oferi. E important sa aveti acelasi set de valori sau macar sa va respectati reciproc planurile si obiectivele proprii. El te va parasi fara sa stea pe ganduri daca simte lipsta de respect din partea ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se spune ca extremele se atrag, insa in cazul barbatului din zodia Gemeni, sa semeni cu el face ca relatia voastra sa dureze mai mult.

Asemanarile dintre voi sunt foarte importante pentru el. Acest nativ te poate parasi daca esti mult prea diferita de el. Ii place unicitatea si individualitatea, cu siguranta, dar daca simte ca va bateti mereu cap in cap sau interesele voastre nu se intersecteaza niciodata, va pleca de langa tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul va face tot ce tine de el pentru a avea o relatie puternica si de lunga durata cu tine.

Acestea fiind spuse, exista multe lucruri pe care le va face pentru a salva relatia inainte de a pune punct. O relatie presupune doua persoane. Daca Racul va simti ca toata responsabilitatea pica pe umerii sai, atunci va pleca. Este rabdator si iertator, dar chiar si el are limitele lui.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.