Numarul soarelui: Cum il calculezi si ce spune despre tine

1
De Cristina Tudor
17 apr. 2021

Acest numar arata cine esti cu adevarat si te poate ajuta sa iti formezi o imagine cu privire la ceea ce iti doresti de la viata.

Numarul soarelui variaza de la 1 la 9 si fiecare detine o vibratie si o energie speciala, menite sa te ghideze in viata.

Iata cum se calculeaza numarul soarelui

Data de nastere: 29.12 (decembrie)

Aduni ziua si luna: 29+12=41

Apoi aduni cifrele numarului: 4+1=5

Numarul Soarelui este 5.

Descopera mai jos semnificatia fiecarui numar!

Numarul 1

Numarul 1 detine vibratia conducerii si a ambitiei si este, de asemenea, unul dintre numerele cele mai creative si simbolizeaza plantarea primei seminte. Energia acestuia este independenta, determinata, originala si foarte ambitioasa. Ea poate fi, de asemenea, aroganta, incapatanata sau egoista. Cei cu numarul soarelui 1 sunt persoanele care initiaza proiecte si lanseaza idei noi in lume.

Ele sunt lideri innascuti care au capacitatea de a lua o idee creativa si de a o face sa devina reala. Numarul 1 poate fi de multe ori usor distras si dornic sa inceapa urmatorul proiect inainte de a-l termina pe cel anterior. Din acest motiv, acesta are nevoie de a invata cum sa lucreze cu ceilalti si de a gasi oameni care sa-l ajute ca proiectele sale sa fie longevive. In dragoste si relatii, numarul 1 se indragosteste rapid, dar la fel de repede ii si trece. Lectia cea mai importanta este aceea de a invata cum sa-si deschida inima fata de ceilalti si de a invata cum sa-i puna pe altii inaintea lui.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.