Perechi de zodii care se urasc de moarte

1
De Cristina Tudor
14 mai 2021

Daca te intrebi care sunt acele zodii ce se urasc de moarte, pentru a evita numite asocieri, citeste mai jos:

Cand eram in liceu si imi placea un baiat, inainte de orice aflam ce zodie are si apoi cautam sa aflu care sunt acele zodii care se urasc de moarte. Mai exact, in mintea mea, viitorul unei relatii era strans legat de compatibilitatea zodiacala. Intre timp am renuntat la idee si mi-am ales un partener de viata, chiar daca amandoi suntem, conform tiparelor, zodii care se urasc de moarte ­čśÇ

Intr-o viata ideala ar trebui ca toti oamenii sa se placa intre ei. Ei bine, in viata reala oamenii se plac, se iubesc, se urasc si se dusmanesc de moarte.

Toate aceste sentimente se manifesta prin cuvinte si actiuni si de cele mai multe ori sunt puse pe baza personalitatii noastre. Dar cati dintre noi stim ca mare parte din personalitatea noastra este influentata de semnul zodiacal sub care ne-am nascut?

Astrologia este o stiinta, fie ca ne incredem in ea, fie ca nu. Si nu o data, semnul zodiacal al fiecaruia determina anumite caracteristici de comportament ce nu ar trebui trecute cu vederea.

Pe baza acestor trasaturi specifice fiecarei zodii, s-a stabilit care sunt acele zodii care se urasc de moarte. Insa notiunile sunt orientative pentru ca nu vorbim de matematica si, asa cum spuneam mai sus, nu se potrivesc chiar fiecaruia.

Care sunt acele zodii care se urasc de moarte?

In functie de trasaturile specifice de personalitate ale unui semn zodiacal, care pot fi influentate de data nasterii, precum si de modalitatea astrologica, exista unele zodii care nu se inteleg intre ele.

De exemplu, asocieri de zodii precum Rac si Pesti, Gemeni si Scorpion, Balanta si Fecioara, si Sagetator si Capricorn nu sunt potrivite, dar asta nu inseamna ca daca sunt impreuna sunt dusmani de moarte. In plus, exista anumite semne caracterizate prin aptitudinile de luptator, cum ar fi Scorpionul, Leul si Taurul; insa acest lucru le poate ingreuna relatiile cu ceilalti si abilitatea de a-si face prieteni.

Motive suplimentare de neintelegere pot fi cauzate de furia sau gradul de pericol in care se afla persoana respectiva. Se spune ca Scorpionul este unul dintre cele mai furioase semne din Zodiac si atunci cand este provocat ajunge sa-si piarda controlul. Si in ceea ce-l priveste pe Berbec, acestea poate deveni extrem de periculos atunci cand lucrurile nu merg in directia stabilita de el…

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Getty Images.