Renée Zellweger: „Cred in iubire, dar nu stau sa o astept”

1
De Cristina Tudor
5 sept. 2020

Te invit sa o cunosti pe Renée Zellweger, femeia in cautarea iubirii.

Dupa ce ne-a cucerit in rolul lui Bridget Jones, Renée Zellweger ne-a uimit cu prestatia sa in rolul lui Judy Garland, care i-a adus si un Oscar pentru cea mai buna actrita. Iata o privire dincolo de ecran catre femeia Renée Zellweger:

„Ma bucur ca oamenii cred ca arat diferit, ca traiesc o viata diferita, fericita, mai plina de satisfactie si sunt incantata ca poate se vede.”
„Imi place sa am conversatii interesante cu un barbat care sa ma invete ceva, sa ma enerveze, sa imi starneasca curiozitate. Asta ma face sa il consider atractiv. ”
„Cred in dragoste, dar nu stau sa o astept. Cumpar case. Calatoresc. Fiilmez pe varfurile muntilor din Transilvania. … Stiu ca fericirea vine in mai multe feluri si daca iti petreci viata sperand sa fii gasit sau sa iti gasesti partenerul ideal, vei pierde toate oportunitatile care iti fac viata mai bogata.”
„Uneori ma trezesc noaptea si ma gandes, ‘Oh, la naiba! Iar incepem! La ce se gandeau? Mi-au dat acest rol; nu stiu ca ma prefac? ”
„Dupa ce ai ajuns in punctul in care poti plati chiria, poti merge la veterinar si la magazinul alimentar, dupa asta totul este la fel. Nu am chef de o viata decadenta. ”

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.