Rezolutiile sufletului tau pentru 2021 in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
5 dec. 2020

Vezi la ce ai de lucrat in 2021.

Daca inca nu esti sigura de ce iti doresti de la urmatorul an sau te-ai saturat sa faci rezolutii de care nici nu tii cont peste cateva zile, iti venim noi in ajutor – avem cateva o rezolutie simpla, dar puternica pentru fiecare zodie:

Berbec

O noua zi. O noua saptamana. O noua luna. Un nou an. Un nou inceput. Promit ca de astazi si pentru tot restul vietii mele sa pun fericirea mea pe primul loc. Promit sa las in spate trecutul si ma concentrez asupra momentului prezent.

Taur

Nu mai tin cu dintii de trecut. Este 2021, este un nou inceput, este o noua posibilitate pentru mine sa accept tot ce s-a intamplat si sa merg mai departe cu viata mea. Aleg sa am incredere in Univers si sa continui pe drumul pe care el l-a pregatit pentru mine.

Gemeni

Sunt pregatita sa accept schimbarea in viata mea. Intuitia mea este mereu de partea mea. Am incredere ca ea este cu mine mereu, sunt in siguranta. Ii promit sufletului meu ca il invat sa se bucure de viata. Sa aprecieze lucrurile marunte care chiar ma fac fericita.

Rac

Universul ma calauzeste la fiecare pas pentru a imi asculta si a imi folosi intuitia si a lua cele mai inspirate decizii pentru a imi implini cele mai mari dorinte. Fiecare lucru marunt pe care il fac este sustinut de energia divina. Visurile mele se manifesta in cosmos si se transforma in realitate chiar in aceste momente.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.