Scuzele la care trebuie sa renunti pentru a trai o viata fericita si implinita

1
De Teodora Tirca
1 sept. 2020

Vine un moment cand realizam care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat pentru noi.

Stim ca succesul profesional este important, dar cum ramane cu traitul sanatos, pentru noi si pentru cei dragi?

Din fericire, nu este nevoie sa fii nutritionist ca sa mananci sanatos. Sau sportiv de performanta pentru a face miscare. Sau sa ai licenta de antrenor pentru a-i incuraja pe cei dragi tie sa te urmeze.

Cand vine vorba de miscare, tot ce trebuie sa faci este sa renunti la diversele scuze mici, la care cu totii apelam fara sa ne dam seama, pentru a nu face sport. Cum ar fi faptul ca echipamentul tau preferat poate nu este curatat. Poate crezi ca nu ai timp sa iti speli hainele dupa sala si sa te si odihnesti pentru o noua zi la birou.

Sau hainele celor mici pentru fotbal sunt murdare, nu ai timp suficient sa le speli. Pentru toate acestea, Beko vine cu un raspuns simplu si eficient, care valorifica tehnologia moderna. AquaTech™, noua inovatie Beko pentru masini de spalat, injumatateste timpul de spalare si ofera ingrijire dubla tesaturilor*.

Mai intai, AquaTech™ premixeaza detergentul cu apa, apoi pulverizeaza lichidul direct pe tesatura textilelor. Curatarea delicata si in profunzime este asigurata de echilibrul pe care AquaTech™ il foloseste intre numarul redus de rotatii ale tamburului masinii de spalat si puterea apei.

Fara sa faca niciun fel de compromis in ceea ce priveste calitatea, tehnologia sau designul, toate inovatiile Beko sunt proiectate sa iti aduca un plus de confort si de calitate in viata de zi cu zi, al carei ritm este in continua schimbare. Programele masinilor de spalat rufe Beko AquaTech® sunt mai inteligente si mai scurte, adaptate nevoilor tale si, mai mult, contribuie la ocrotirea mediului inconjurator prin reducerea consumului de apa si de energie.

Ai un partener de incredere pe termen lung in ambitia de a trai sanatos. Masinile de spalat Beko dispun de 5 ani garantie pentru produs si 10 ani garantie pentru Motorul ProSmart Inverter**.

Cu Beko AquaTech™, scuzele dispar, iar tu ai toate conditiile sa traiesti sanatos alaturi de cei dragi tie.

Afla mai multe detalii pe www.beko.ro/aquatech/

*Aprobat de laboratoare independente. Schimbarile de durata a ciclurilor de spalare si nivelul de protectie a tesaturilor variaza in functie de programulselectat.

**De la data achizitiei, cu conditia inregistrarii produsului in termen de 30 zile, la *9010 sau pe beko.ro/extragarantie. Campanie valabila in perioada 1 februarie 2020 – 31 ianuarie 2021.

Foto: Getty Images.