Cele 3 semne zodiacale norocoase in a doua jumatate a lunii mai

1
De Cristina Tudor
19 mai 2021

Esti curioasa daca te numeri printre ele?

Schimbari incredibile pe plan sentimental pentru norocosii din zodia Taur!

Taur – Astrele sunt foarte generoase cu tine

Se vede ca este luna ta, draga mea nascuta in zodia Taur. Nu ai cateva zile norocoase, ai intreaga luna mai cu adevarat speciala. Trebuie doar sa te bucuri de ea. Universul este de partea ta si in ultimele doua saptamani si te ajuta sa darami acele bariere pe care le-ai construit in jurul inimii tale de teama de a nu mai fi ranita.

Indreapta-ti atentia asupra vietii sentimentale, unde ai parte de surprize cu adevarat speciale. Daca esti deja intr-o relatie, accepta iubirea pe care o primesti din partea persoanei iubite – pentru ca este una sincera, matura si reala. Daca esti singura, nu trebuie sa mai astepti foarte mult. Cupidon are deja sageata pregatita, stie si care este sufletul pe care trebuie sa ti-l scoata in cale. Asteapta doar momentul potrivit.

Leu – Reintalnesti oameni din trecut

Universul iti recomanda ca in a doua parte a lunii mai sa iti indrepti intreaga atentie asupra vietii personale – in special asupra relatiilor pe care le ai cu oamenii dragi sufletului tau. Acum ai ocazia sa rezolvi neintelegeri, probleme dificile sau chiar conflicte dureroase cu membrii familiei sau prietenii apropiati.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.