Sezonul Pestilor ne ajuta sa intram in contact cu cele mai profunde sentimente ale noastre

1
De Cristina Tudor
25 feb. 2021

Astrele pregatesc cate o surpriza pentru fiecare zodie in parte. Descopera care este surpriza ta.

Cu Soarele in taramul Pestilor, fiecare semn zodiacal va avea o oportunitate incredibila in urmatoarea perioada. Acest lucru va avea de-a face cu energia Universului care se revarsa asupra noastra, ajutandu-ne sa ne atingem cele mai profunde visuri. De asemenea, aceste saptamani sunt bune pentru reflectie asupra trecutului si pentru folosirea creativitatii in exprimarea emotiilor. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Berbecul este cunoscut pentru energia sa nemarginita. Insa in acest sezon al Pestilor ar trebui sa incetinesti putin. Astrele incearca sa te convinga sa pretiesti mai mult timpul pe care il petreci tu timpul tau, sa fii in conexiune cu starile, emotiile si sentimentele tale.

Taur

Incearca sa nu fii buretele emotional de data aceasta. Insa nu abandona oamenii din jurul tau. Foloseste urmatoarele saptamani pentru a deveni confindenta emotiilor din grupul tau social. Nu este atat de usor pe cat pare, stiu. Insa constientizarea sentimentelor celorlalti te va ajuta sa ii intelegi si sa le intelegi si problemele. Foloseste acest as din maneca pentru a intari si mai tare conexiunile cu cei din jur.

Gemeni

Traseul tau in cariera pare sa fie mai aliniat ca niciodata; esti in lumina reflectoarelor si asta te bucura maxim. Urmatoarele saptamani te vor ajuta sa creezi o legatura foarte stransa intre sentimentele si responsabilitatile tale. Vei gasi mai multa profunzime in contributiile profesionale.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.