Sfatul sincer de care ai nevoie in dragoste, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
11 sept. 2021

Zodia ta iti determina trasaturile de personalitate si modul in care actionezi in relatii si dragoste, toate acestea fiind de mare ajutor pentru a-ti imbunatati viata sentimentala!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu mai incerca sa te minti ca vrei relatii pasagere, aventuri de-o noapte si flirturi fara rezultat!

Vrei sa pari spontan si aventuros, dar de cele mai multe ori tanjesti dupa stabilitatea unei relatii.

Tine relatiile pasagere doar pentru momentele cand ai nevoie de ceva mai profund, de ceva mai pasional si periculos, nu le face un mod de viata.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu mai judeca pe altii pentru greselile lor din trecut!

Ai tendinta de a face acest lucru inainte de a avea sansa reala de a cunoaste cine sunt acele persoane la un nivel mai profund.

Ai standarde foarte ridicate si te astepti ca trecutul oamenilor sa fie aproape perfect curat. Este in regula sa iti stabilesti standardele la un nivel ridicat, dar nu pune etichete din cauza trecutului.

Daca persoana de langa tine este constienta de greselile sale, si-a cerut scuze si a avansat, atunci si tu ar trebui sa faci asta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu iti mai face atatea griji cu privire la ceea ce cred oamenii despre tine!

Ai tendinta sa crezi ca oamenii te judeca si te critica intotdeauna. Si, cu toata sinceritatea, nimeni nu are timp sa iti analizeze tie fiecare miscare.

Renunta la ideea ca esti o tinta pentru judecata si nu mai pune totul la suflet. Este in regula sa ai nesigurante, dar daca le permiti sa iti capareze viata, nu vei gasi niciodata dragostea adevarata.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.