Sfatul Universului dupa care sa te ghidezi in ultimele saptamani ale anului 2020, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
25 nov. 2020

Afla care este sfatul pe care ar trebui sa il iei in considerare in ultimele saptamani ale anului 2020 in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Esti pregatita pentru ultimele saptamani ale anului 2020?

Berbec – Renunta la trecut

Este momentul sa te detasezi de trecut; incearca sa nu iti mai pui intrebari la care nimeni nu are raspuns, sa nu te mai mustrezi pentru alegerile facute, sa nu mai crezi ca tu esti de vina pentru ce s-a intamplat. Nimic nu mai poate fi schimbat, invata-ti lectiile si mergi mai departe cu viata ta.

Taur – Iesi din zona de confort

In aceasta perioada esti foarte concentrata asupra vietii profesionale, urmeaza cateva saptamani de foc pentru tine cu proiecte minunate. Ai incredere in tine, planifica-ti cat mai bine timpul, iesi din zona de confort si ia decizii indraznete.

Gemeni – Crede in iubire cu toata fiinta ta

Astrele te indeamna sa iti indrepti atentia asupra vietii sentimentale; se vor intampla numeroase lucruri minunate pentru tine in urmatoarea perioada. Cel mai important sfat: renunta la barierele pe care le-ai construit in jurul inimii tale daca vrei sa stii cum se simte iubirea adevarata.

Rac – Indrazneste sa lupti pentru ceea ce iti doresti

Scapa de teama si indrazneste sa iti urmezi visurile; lupta pentru ceea ce iti doresti. Care este cel mai urat lucru care ti se poate intampla? Sa dai gres – insa acest esec va veni cu cateva lectii importante care te vor ajuta tare mult in viitor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.