Singurul lucru pe care nu ai vrea sa-l auzi niciodata, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
28 oct. 2019

Unii oameni se pot simti insultati la auzul unor remarci, iar altii le vor considera simple opinii si le vor ignora. Totul depinde de personalitatea fiecaruia!

Berbec

„Te inseli!”

Berbecul nu este asa cum pare. El petrece mult timp cantarind ce sa spuna, iar atunci cand se decide asupra unui lucru, considera ca are dreptate. Chiar daca el greseste. Si nu este vorba despre faptul ca nu suporta sa fie contrazis, ci despre faptul ca nu isi doreste ca cineva sa se indoiasca de el. Spunandu-i ca greseste, il determini sa se confrunte cu el insusi, ceea ce il face sa se simta inconfortabil.

Taur

„Fa asa!”

Taurul este rebel. El vrea sa faca lucrurile in stilul lui, cand vrea si cum vrea, astfel incat sa ii fie comod. Si, cu siguranta, nu va vrea sa te opui sau sa ii spui contrariul. De fapt, daca ii spui unui Taur ce sa faca, poti fi sigur ca nu va spune nimic si nu va lua in seama sugestia ta, care il ofenseaza ca si cum ar fi un ordin.

Gemeni

„Deci, da sau nu?”

Gemenii nu sunt capabili sa ia o hotarare ferma si atunci cand sunt rugati sa ia o decizie, ei se blocheaza si devin rigizi. Ii place ideea de a spune da sau nu, dar pur si simplu nu poate sa sustina si sa fie convins de aceste cuvinte. Daca auzi un da sau un nu de la acest nativ, trebuie sa stii ca habar nu are de ce a spus asta si ca, probabil, nici nu isi va respecta cuvantul.

Rac

„Minti!”

Racul are tendinta de a minti. Nu este cea mai buna trasatura a lui, iar aceste minciuni ii determina pe cei care sunt mintiti sa il confrunte. Racul se auto-protejeaza, iar in aceasta aparare, el incepe sa creada in propriile minciuni. Asa ca, atunci cand ii spui unui Rac ca minte, el se va simti insultat si, in secret, un pic vinovat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.