Soarele a intrat in Sagetator: Lectia pe care trebuie sa o inveti in urmatoarea perioada, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
2 dec. 2020

Iata care este lectia pe care fiecare zodie trebuie sa o stie in urmatoarea perioada.

Pe 22 noiembrie Soarele si-a schimbat zodia si a trecut de la suprematia Scorpionului la puterea Sagetatorului. Pentru finalul anului 2020, sezonul Sagetatorului aduce energii puternice pentru fiecare zodie in parte. Universul vrea sa ne fie clar un lucru: puterea este la noi, in mainile noastre se afla fraiele vietii, noi suntem cei care putem face schimbarile la care visam si tot noi ne putem elibera de toata durerea care ne tine legati in trecut.

Urmeaza o perioada interesanta plina de schimbari dinamice, de energii puternice si de multe emotii cu care trebuie sa lucram. Iesim la suprafata din adancimile in care ne-a convins sa intram Scorpionul si invatam sa ne eliberam de trecut si sa ne protejam sufletele sub influenta curajoasa a Sagetatorului.

Iata care este lectia pe care fiecare zodie trebuie sa o stie in urmatoarea perioada:

Berbec

Cel mai mare risc nu este sa nu risti deloc…Intr-o lume care se schimba foarte repede, singura strategie care iti garanteaza esecul, este neasumarea riscurilor.

Taur

Nu te limita. Multi oameni se limiteaza la ceea ce cred ei ca pot sa faca. Poti sa mergi atat de departe cat te lasa propria ta minte. Aminteste-ti: ceea ce crezi, poti obtine!

Gemeni

Daca nu dai suficient timp lucrurilor pe care ti le doresti, risti sa renunti cand esti la doar un pas de implinirea visului tau.

Rac

La sfarsitul zilei, ceea ce conteaza cel mai mult sunt oamenii din viata ta. Este important sa le acorzi putina atentie in fiecare zi. Oricat de ocupata ai fi, fa-ti timp si pentru ei.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.